Njegov odnos sa majkom govori mnogo o ličnosti muškarca

Dame morate znati da ukoliko se muškarac prema svojoj majci odnosi sa poštovanjem i uvažavanjem, sigurno će ceniti i vas na isti način. Zato obratite pažnju na njegov odnos sa majkom i upoznajte njegove skrivene osobine.

ZOVE JE SVAKI DAN

Kada vaš partner svakodnevno vodi duge razgovore sa majkom, zanjte da ona zna sve o vama i vašem odnosu sa njenim sinom. On joj kroz razgovor otkriva i vašu najdublju intimu i sve vidove svađe, a kao i svaka majka uvek se u nesuglasicama stati na njegovu stranu.

TRAŽI NJEN SAVET

Nemuževno kod muškaraca je kad ne može sam da donese odluku, već uvek traži od majke savet i odobrenje. Poželjn je da čuje i njeno mišljenje, ali ako mu je odobrenje roditelja najbitnije, to je znak da je kao osoba nesigurna i nezrela. Na taj način ni vi nećete imati poverenja u njega, ukoliko ni on sam nema poverenja u sebe.

JOŠ UVEK ŽIVI PREMA NJENIM PRAVILIMA

Znak da se boji samostalnosti uočićete tako što često upotrebljava rečenicu „kao što kaže moja mama”. On i nakon što se iseli iz porodičnog doma još živi po pravilima koje mu je uspostavila njegova majka. Takav muškarac nije u stanju da sam uspostavi svoj sistem vrednosti, već živi to standardima njegove mamice.

NIJE ZAHVALAN

Kada muškarac svoju majku uzima zdravo za gotovo, verovatno ni svoju devojku neće ceniti kao osobu. Ovakav tip muškaraca uglavnom prvo gleda sebe i svoje potreba, a sve za usluge koje njemu bližnji učine umesto on im nikada neće zahvaliti. On takve radnje jednostavno smatra kao da su obeveze žene, majke ili prijatelja.

JEDNOSTAVNO NISU BLISKI

Ukoliko vaš partner nema blizak odnos sa ženom koja će ga uvek voleti, znajte da mu ni vaša ljubav nije prioritetna. On jednostavno nema strpljenja, vremena ili srca da ostane u dobrim odnosima sa svojom majkom, ali ni da održava dobre veze sa svojim prijateljima i vama.

RUŽNO GOVORI O NJOJ

Razumljivo je da se ponekad žali na vlastitu majku, ali ako konstantno priča ružno o ženi koja ga je rodila, ma koliko ona bila gruba prema njemju, znajte da je to negativna strana njegove ličnosti. On tako dokazuje da nema poštovanja prema ženama i da je veoma nezreo.