NJENE OBRVE SVI KOMENTARIŠU: Ova manekenka je pravi hit na Instagramu, jedni je HVALE, drugi KUDE

Sofija Hađipanteli
Instagram/sophiahadjipanteli

Dok mnoge devojke danas tetoviraju svoje obrve, ova manekenka je odlučila da im vrati prirodni izgled, ali zbog toga izaziva brojne komentare.

Comment below how you would describe your style - I love reading your comments to these - I'd say my style is Halloween at Yiayia's house

Објава коју дели Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) дана

Sofija Hađipanteli je prirodna plavuša koja ima dosta sličnosti sa velikom umetnicom Fridom Kalo, zahvaljujući istim obrvama.

Ova manekenka ima potpuno spojene i guste crne obrve, baš onakve kakve je imala čuvena slikarka, ali joj ona nije bila uzor za ovako nešto.

The most requested look I've ever gotten in my life haha here ya go - Frida Kahlo AND OTHER CULTURES leading the way for people like me ??

Објава коју дели Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) дана

Sofija je jednom prilikom poželela da ofarba svoje obrve i one su ispale potpuno crne.

Videla sam jedan video na Jutjubu i poželela da ofarbam obrve. Međutim, zeznula sam stvar i one su ispale crne. Kada me je brat ugledao, rekao je da mi baš takve pristaju. Tada sam odlučila da ću ih ostaviti da izgledaju tako – izjavila je ova manekenka sa Kipra za “Harper’s Bazaar”.

IF ONE MORE PERSON SNAPCHATS ME FROM A @GUCCI PARTY AND DOESN'T INVITE ME IMMA BE LIT ?? @allmyfriends #NotCoolGuys

Објава коју дели Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) дана

Njen izgled je privukao veliki broj pratilaca na Instagramu, trenutno ih ima blizu 60 hiljada, ali su oni vrlo podeljeni u komentarima. Dok jedni podržavaju njenu odluku da “ne uzima pincetu u ruke”, drugi je zbog toga oštro kritikuju.

My heart is so full today ❤️

Објава коју дели Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) дана

Sofiju Hađipanteli, koja je u međuvremenu postala vođa pokreta #UnibrowMovement, sve ovo mnogo ne pogađa, jer je izjavila da nema nameru da ubeđuje ljude da je kopiraju, već da prihvate ovakav oblik obrva, zato što je prirodan. Želi da promoviše prirodan izgled, da poveća toleranciju na različitost, a koliko će ova faza u njenom životu da traje nije mogla da precizira.