Njeno društvo mnogo košta, a nije prostitutka: Pogledajte čime se bavi ova devojka (VIDEO)

'Nakon druženja sa mnom, postaju bolje raspoloženi te su mnogo zadovoljniji svojim odnosima sa suprugama' kaže ova devojka.

Njen posao je “teško” definisati. Naime, Rajli za život zarađuje tako što izlazi sa starijim, bogatim i uglavnom oženjenim muškarcima, koji je pritom obasipaju hiljadama dolara, besplatnim putovanjima, luksuznim odmorima i poklonima.

Moglo bi se reći da oni pritom varaju svoje supruge, ali Rajli se nikad “ne skida do kraja” te su u njenu ponudu uključena samo toples izdanja.

Iznos njene mesečne plate takođe je teško tačno definisati te isti zavisi o broju mušterija, ali u emisiji Fila MekGrejva, poznatijeg kao Doktora Fila, otkrila je da je zadovoljna iznosom novca koji zarađuje.
“Neki odmah na početku traže od mene seks, ali im odmah objasnim kako stvari stoje. Ako će prihvatiti moje uslove onda im pravim društvo, ako ne, onda odu”, objasnila je 26-godišnja Rajli, koja smatra da njene usluge pružaju psihoterapijski učinak na njene klijente i njihove brakove.
“Oni traže ono što im njihova supruga više ne nudi. Jednom kada stupite u brak, uskoro izgubite interes za drugu stranu. Supruge se često udebljaju, nije ih više toliko briga za njihov izgled, ne šminkaju se. Nestaje romantika i nema više držanja za ruke”, kazala je devojka.
“Nakon druženja sa mnom, postaju bolje raspoloženi te su mnogo zadovoljniji svojim odnosima sa suprugama”, dodala je.
“Jednom prilikom ti je plaćen put u Los Anđeles, dobila si sedam hiljada dolara u gotovini, nakon čega si putovala u Njujork, gde si potrošila dodatnih šest hiljada dolara na hotelski smeštaj i 11 hiljada dolara tokom same posete. Želiš nam reći da ti oni taj novac poklone tek tako, jer se samo družiš s njima”, upitao ju je doktor Fil.
“Osim toples izdanja, moje usluge uključuju i neke fetiše”, potom mu je objasnila Rajli. “Fetiš sa stopalima mi je najomiljeniji. Nema tu ništa čudno. Ako vam neko plati 500 dolara kako bi vam polizao stopala, ne znam zašto bi mi bio problem da zavrnem nogavice”, otkrila je Rajli.
Iako su je mnogi optužili za raspad čak nekoliko brakova, ona se ne oseća krivom zbog svog načina života.