Njeno telo košta milione! Želi da bude POTPUNO PLASTIČNA, a samo njena VAGINA NEZAMISLIVO JE SKUPA (FOTO+VIDEO)

Star Delguidis
Printscreen

Star Delguidis (28) iz Birmingema imala je svega 17 godina kada je poželela da izgleda kao Dženifer Lopez. Potom se tu uplela i želja da liči na Barbiku.

 

Star sada ima 27 godina i do sada je imala četiri korekcije nosa, četiri silikonske intervencije na grudima, tri operacije dizajniranja vagine i pet liposukcijskih tretmana. Ne misli da ovde stane – sledeća na redu je zadnjica.

– Još od 15 godine želela sam da potpuno transformišem svoje telo. Trenutno skoro ništa na meni nije prirodno. Volim plastičan izgled. Za sada će mi najveći poduhvat biti operacija zadnjice. Namerno sam nabacila 25 kilograma kako bi hirurzi imali odakle da izvuku salo i prebace mi ga u zadnjicu, a cilj mi je da izgleda kao zadnjica Dženifer Lopez, samo veća – kaže ova mlada žena za britanski Sun.

Pored velikih operacija, Star redovno ide i na manje estetske zahteve pa u proseku ima 12 operacije godišnje!

Operacija zadnjice koju planira koštaće je 20.000 funti. Novac sama zarađuje – prvi posao bio joj je u striptiz klubu, a kasnije je postala domino-dama što joj je donosilo oko 6.000 funti nedeljno.

– Želim više pažnje i više komplimenata. Uz to, to je dobro i za moju karijeru jer će ljudi uvek birati žene sa većim grudima – objašnjava Mari.

Oko 30.000 funti godišnje ode joj na filere za obraze i usne, a tu je i botoks, kao i posebni tretmani kojima će, nada se, sprečiti da joj koža visi.

Pravo malo bogatstvo koštala je i vagina ove devojke.

– Prebacivala sam salo u nju kako bi bila malo punija, ali ta moja prva dizajnerska vagina ispala je užasno, kao da ju je neko sažvakao. Imala sam još dve i sad izgleda fantastično. Ukupno me je to koštalo oko 15.000 funti – prebrojava Mari.

Ipak, očigledno je da Star dobro zarađuje. Kaže da se povukla iz posla domino dame i da sada živi od iznajmljivanja dve nekretnine koje je u međuvremenu kupila. 

Sada ima novu ideju – da karijeru izgradi u “fetiš modelingom”.

– Tu leži opasan novac. Uski korseti, ogromne zadnjice, PVC odeća. Od toga ću zarađivati milione – ubeđena je ova mlada žena.loading...