Grudi ili guza, jedno je od večnih pitanja koje muči muškarce širom sveta. Ipak, dobar par grudi niko ne odbija, a mi vam predlažemo dodatne načine da se zabavite njima.

Najlakši način da zaokupite pažnju muškaraca je da obučete duboki dekolte. Svaki muškarac će se vrlo rado poigrati ženskim grudima, dok je zanemariv broj žena koje će posvetiti pažnju ovom delu tela.

Zato, dame, isprobajte ove načine da se provedete “za svoj račun”:

 

– Divite im se svakodnevno. Kladimo se da u prolazu samo bacite pogleda na njih, bez dodatnog zadržavanja. Promenite to – sledeći put kada krenete na tuširanje, zastanite, pogledajte ih i poigrajte se sa njima. Uživaćete, garantujemo vam.

 

– Pobrinite se da imaju “fanove”. Nađite nekoga ko će ih obožavati i uživati u njema. Automatski ćete ih i vi voleti mnogo više.

 

– Vežbajte sa njima. Jedna tura sklekova će učiniti čuda po pitanju njihovog tonusa, a vama dati razlog da budete još ponosnije na njih.

 

– Častite ih samo njihovim parfemom. Strateški naciljana mirisna kap u dekolteu nateraće vašeg partnera da zadrhti svaki put kad sličnu mirisnu notu oseti u vazduhu.

 

– Pregledajte ih redovno, a ako još uvek ne znate kako, obavezno pitajte ginekologa.

 loading...