NJIHOVA SREĆA JE ZARAZNA! 4 znaka sa kojima treba da DOČEKATE NOVU GODINU jer čine da se osećate sjajno

Ukoliko ne znate sa kim biste dočekali Novu godinu, pokušajte da pronađete osobe u ovim horoskopskim znakovima.

Pixabay.com

Na prvom mestu je Ovan. Iako je jak liderski znak, njegova energija je zarazna! On je znak pun optimizma, pokretan , odličan organizator. Lud u pozitivnom smislu pa ako se možda premišljate sa kime da dočekate novu godinu neka to bude ovan!

Sledeće mesto pripada večitom dečaku koji ne želi da odraste a to je Strelac! Sa njim je provod uvek zagarantovan! NJegov optimizam je zarazan i tu njegovu energiju ne može baš svako da kanališe. Kako god, on vam nikada neće ni pomislite loše, pravi je prijatelj i ume da voli. Ako razmišljate sa kime da provedete novu godinu ili da odete na praznično putovanje neka to bude Strelac!

Naredno mesto pripada Lavu! On je kralj i svi oko njega se tako osećaju! On nikada ne drži svoje ljude “pod šapom”! On je kralj velikog srca. Kada voli voli kraljevski. Sa njim gde god bili šta god radili osećaj je fenomenalan. Ako vam treba društvo za kafanu on je pravi izbor. Svako bi trebao da ima pored sebe u životu jednog Lavića jer sa njim sve posebno, spektakularno i kraljevski!

I spektakularne Ribe! Od svih navedenih znakova energija Ribe se razlikuje. To je isto zarazna energija ali mirna, tiha , puna ljubavi koja vam se tako lako i nežno uvuče pod kožu. One su mile i drage, pomalo sanjari i u svom svetu kao i svaki umetnik. Ako želite blagu i nežnu i pomalo lucidnu energiju za novu godinu i praznike Riba je prava osoba!

NOVA GODINA IM DONOSI VELIKE PROMENE: Tri znaka koja u januaru čeka NAJVEĆA SREĆA