NJIMA “LJUBAV KUCA NA VRATA”: Tri horoskopska znaka koja će se ZALJUBITI U AVGUSTU

Ljubav
Pixabay.com

Nekim znacima će avgust donijeti nova poznanstava, koja mogu da prerastu u pravu ljubav.

 

Lav

Vatreni Lavovi će doslovno procvetati ovog avgusta. To ne čudi jer im je ovo rođendanski mesec, pa će oni biti puni strasti i energije koja će privlačiti suprotni pol. Tako slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju neko zanimljivo poznanstvo. I to na poslu ili preko zajedničkih prijatelja. Pristanite slobodno na novu avanturu i dozvolite osobi da uđe u vaš život i upozna vas.

Blizanci

Posle napornog i teškog emotivnog perioda, Blizance konačno očekuje prava sreća. Avgust će biti blagonaklon prema njima, i doneće priliku da uplove u mirnu luku. To će im pomoći da se posvete svom životu i porazmisle o svojim željama. Tokom druženja sa društvom, upoznaće dosta novih ljudi, a među njima i osobu koja će pozitivno delovati na njihov život. Na prvi pogled, ona je obična, a mali razgovor sa njom će vam pokazati da vam njeno društvo i te kako prija.

Jarac

Period iza vas nije bio najpovoljniji po pitanju ljubavi. Jarčevi su se susretali sa stalnim zamerkama partnera, koji su nezadovoljstvo dodatno podsticali. Ipak, sada je tome došao kraj. Osim što ćete sami osetiti da ste emotivniji, u ovom periodu stvari će raditi u vašu korist. Sitna iznenađenja, topli razgovori i zagrljaji će unaprediti dosadašnju vezu, a slobodnim znacima se smeši i novo poznanstvo. Možda će vam prijati samo flert, a možda poželite i da ostanete sa partnerom na duže staze. Budite oprezni i dobro razmislite pre nego što donesete odluku.