NOĆ BLUDA U ZADRUZI: Sve se treslo od strasti, izgleda da je pala i PRVA TROJKA (VIDEO)

Prethodna rijaliti noć prošla je kao nikad do sada! Posle samo dve nedelje takmičari Zadruge prepustili su se strastima.

Printscreen

Gledaoci su sinoć i noćas mogli da vide dosta žestokih akcija, golotinje ali i intimnosti pred kamerama.

Aleksandra Subotić i David Dragojević prvi su se prepustili strastima u tuš kabini. Međutim, ono što je sve šokiralo jeste to što su potpuno goli izašli pred kamere.

Zerina Hećo i Bane Čolak takođe su “overili” tuš kabinu. Čolak je ove noći proslavio svoj 25. rođendan, a Zerina se potrudila da ovu zabavu učini još zanimljivijom.

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su odlučili da se osame u Rajskom vrtu, pa su napravili improvizovani krevet i, pokriveni preko glave, razmenjivali nežnosti.

Olja Bajrami i devet godina mlađi Bojan Gaćeša posle žurke su otišli u Hotel i razmenjivali nežnosti. Pripili su se jedno uz drugo, mazili se i prepustili strastima koje su sve jače i vidljivije.

Nataša Moskva poznatija kao Tuđmanova snajka tuširala se gola. Iako svi u tuš kabinu ulaze u kupaćim kostimima, Nataša to nije želela a kamere su sve snimile.

Mina Vrbaški, Savo Perović i Marija Jovanović su došli na neobičnu ideju, da se tuširaju zajedno. Kamera je zabeležila neke delove ovog ludog provoda, a spekuliše se da je bilo i većih strasti u ovom triju.loading...