NOĆ VEŠTICA U KOMBANK DVORANI: Najnoviji horori i vredne nagrade (VIDEO)

Planetarno popularni praznik „Noć veštica“ kuca na vrata! Ove godine biće obeležen za vikend: u subotu 31. oktobra i nedelju 01.novembra.

Promo

Ljubitelji ovog neobičnog praznika, ali i horor filmova, imaće priliku da pogledaju najnovije horor naslove „Stan 31“, špansko ostvarenje zasnovano na istinitim događajima, i “Čistilište” (C.L.E.A.N), psihološki horor o zastrašujućoj terapiji koja se primenjuje na mladima u sanatorijumu.

Kao i svake godine, posetiocima Kombank Dvorane u okviru obeležavanja „Noći veštica“ slede vredne nagrade. Naime, svi posetioci bioskopa koji u subotu i nedelju, 31.10. i 1.11. kupe bioskopske karte za ova i ostala ostvarenja na repertoaru mogu učestvovati na nagradnom konkursu i osvojiti vaučer vrednosti 10.000 RSD našeg partnera NIKE.

Radnja najnovijeg španskog horor film „Stan 32“ reditelja Alberta Pinta smeštena je u 70-te godine 20 veka kada porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida.  Napuštajući malo provincijsko mesto, krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što članovi porodice Olmedo ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami.

Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu, uskoro će im ugroziti život. Film se kotira kao najgledaniji ovogodišnji, španski film, a zasnovan je na istinitim događajima.loading...