NOĆNA MORA MLADENACA I KONOBARA: Mala NEZGODA upropastila venčanje (VIDEO)

Torta na svadbi ne predstavlja samo takozvanu kraljicu večeri, već ujedno ima i simboličku vrednost.

screenshot/instagram.com/sendfails

Naime, mlada i mladoženja zajedno je seku, potom se međusobno hrane, a taj običaj predstavlja zavet da će se brinuti jedno o drugom tokom zajedničkog života.

Na internetu ovih dana kruži prizor najgoreg horora iz potkategorije “kako uništiti venčanje”. Po svemu sudeći, nastao je u Kazahstanu, a dosad je skupio neverovatnih 85 miliona pregleda!

Ovi mladenci svoju tortu imali skoro nadohvat ruke, bila je udaljena tek nekoliko metara od njihovog stola, ali je pala s kolica jer je jedan od točkova zapeo, i to, čini se, preko trake koja je prekrivala kablove zvučnika.

Kako se vidi na snimku, konobarica je svoj kraj kolica podigla na vreme, ali svejedno je došlo do užasa zbog kojeg je neko od okupljenih u dvorani i vrisnuo.

View this post on Instagram

A post shared by SEND FAILS (@sendfails)

Uz video je napisano i gotovo pedeset hiljada komentara, a brojni su konstatovali da je definitivno u pitanju najgora noćna mora svakog konobara, ali i mladenaca. Uz to su i mnogi izrazili nadu da su ovi mladi ljudi bez obzira na grešku zadržali posao jer su i ovakvi pehovi sastavni deo života.