NOVA BARBIKA KAO TOP MODEL: Čuvena manekenka dobila LUTKU SA SVOJIM LIKOM (FOTO)

Điđi Hadid
Beta

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice, Džidži Hadid, dobila je Barbiku sa svojim likom!

 

Ona je nastala kao deo saradnje brenda Tommy Hilfiger i Barbie, koji su objavili lansiranje specijalne edicije TommyXGigi Barbie lutaka kreirane po liku Hadidove, koja je i globalni brend ambasador ženske linije ovog brenda.

Saradnja sa Gigi i Barbie je uzbudljiv novi zaokret u istoriji našeg brenda i kolaboracija sa ikonama pop kulture. Finalna verzija izgleda TommyXGigi Barbie lutke je oda krucijalnom trenutku za istoriju ženske linije Tommy Hilfiger – izjavio je Tomi Hilfiger.

Lutka je stilizovana u klasičnu navy Tommy Hilfiger duksericu sa šortsem i logotipom brenda, uz neizbežne bele patike – outfit u kojem se Hadidova pojavila ne nezaboravnoj modnoj reviji. Cena lutke je 50$ odnosno 89,90 €, a uz nju dobijate sertfikat o autentičnosti.  

 

Počastvovana sam što sam dobila svoju Barbie, koja slavi partnerstvo sa TOMMY HILFIGER. Čim sam videla lutku delovala mi je nadrealno. Srećna sam da možemo da je podelimo sa TommyXGigi i Barbie fanovima širom sveta! – izjavila je Džidži Hadid.

Tommy Hilfiger i Mattel partnerstvo je započelo stvaranjem jedinstvene Džidži Hadid Barbie kako bi se obeležilo lansiranje jesenje kolekcije za 2016. odnosno prolećne kapsule za 2017. Plavokosa lepotica je otkrila svoje kreacije na revijama TOMMYNOW u Njujorku i Los Ađelesu, a potom ih je preneo @Barbiestyle nalog na Instagramu što je pokrenulo reakcije 2 miliona followersa. Oko 100,000 lajkova i preko 1,500 komentara poslužilo je kao inspiracija za stvaranje novog proizvoda.

Lutka je dostupna na sajtovima tommy.com i Barbie.com, kao i u odabranim flagship prodavnicama u Londonu, Parizu, Dizeldorfu, Amsterdamu i Njujorku.