NOVA SEZONA: Sutra počinje ZADRUGA 4, a evo ko sve ulazi u rijaliti (VIDEO)

Spektakularan početak zakazan je za nedelju, 6. septembar u 21 čas na televiziji Pink.

Dnevno.rs/Kolaž

Otkako je počela prva sezona 6. septembra 2017. godine, “Zadruga” je stekla titulu najgledanijeg rijaltiija u regionu i započela je nova epoha televizije i rijaliti formata. Kroz tri sezone, 22.176 sati programa i čak 246 zadrugara koji su prošli kroz najimpresivniji televizijski imaginarijum, “Zadrugu” je pratio milionski auditorijum širom regiona, a sada, tri godine kasnije, sve je spremno za “Zadrugu 4” čiji je početak zakazan za nedelju 6. septembar 2020. godine u 21 čas.

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti 50 novih, intrigantnih učesnika, nove zadatke i potpuno novu “Zadrugu”. Kao i za prethodne tri sezone, i za “Zadrugu 4” vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone. Produkcija TV Pink potvrdila je neka imena – veterani rijaliti programa Kristijan Golubović i Miki Đuričić, Stefan Šebez koga su učesnici često spominjali u “Zadruzi 3”, ali i neka potpuno nova lica: maneken Kenan Tahirović, pevačica Jovana MatijevićVasilije IlićZorana Stefanović, kao i par iz Zagreba Fran Pujas i Paula Hublin. Ipak, imena svih 50 učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo na spektakularnoj ceremoniji otvaranja “Zadruge 4” u nedelju 6. septembra.

Nove učesnike “Zadruge 4” pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a zahvaljujući svim najnovijim tehničkim dostignučima, gledaoci će moći da prate svaki aspekt njihovog života u rijalitiju. Kao i prethodne sezone, i tokom “Zadruge 4” će gledaoci moći da, pored direktnih uključenja i emisija na TV Pink, prate dešavanja u rijalitiju na četiri kanala Zadruga Live. Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima je omogućen potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u “Zadruzi “. Pored toga, na svakom od četiri kanala prikazane su druge lokacije, što gledaocima pruža priliku da biraju koja situacija im je interesantnija i koje učesnike žele da gledaju.