NOVA TRUDNOĆA ILI BOL ZBOG PORAZA? Fotografija vojvotkinje sa finala zapalila socijalne mreže (FOTO)

Nakon što su kamere zabeležile momenat kada se vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton uhvatila za stomak posle poraza engleske fudbalske reprezentacije u finalu Evropskog prvenstva, obožavaoci kraljevske porodice ne prestaju da komentarišu da li je Kejt trudna.

screenshot/youtube.com/The Royal Family Channel

Navijači širom sveta sa uzbuđenjem su u nedelju gledali finalnu utakmicu u kojoj je Italija pobedila posle izvođenje penala, a među razočaranim britanskim navijačima bio je i kraljevski par.

Naime, princ Vilijam, vojvotkinja Kejt, i njihov sin Džordž pratili su meč iz VIP lože na stationu Vembli, gde je obožavaocima i zapala za oko sledeća scena – nakon sudijinog poslednjeg zvižduka, vojvotkinja je desnu ruku prislonila na stomak, i u tom položaju ju je držala neko vreme.

Dovoljno da se na društvenoj mreži Tviter povede rasprava o tome da li je vojvotkinja u drugom stanju ili se samo loše osećala zbog poraza Engleske.

View this post on Instagram

A post shared by @kensiingtonroyal

Pojedini su komentarisali kako je ovo njena “trudnička poza”, jer je vojvotkinja i u prethodnim trudnoćama imala naviku da često mazi stomak.

Kraljevski par već ima troje dece. Princ Džordž rođen je 2013. godine, princeza Šarlot dve godine kasnije, a 2018. godine Kejt je rodila Luisa.

Vojvotkinja nikada nije skrivala činjenicu da “želi četvrto dete”, izjavio je nedavno kraljevski stručnjak Dankan Larkomb, kako pišu britanski mediji.