Novi detalji o venčanju Kim i Kanjea: Svadba je bila pravi cirkus!

Poznata starleta i reper venčali su se prošle nedelje u Firenci, mediji danima bruje o njihovoj svadbi, a poslednje vesti kažu da je venčanje bilo pravi cirkus.

Kako prenose strani mediji, svaki predmet prenosila je dizalica jer je venčanje bilo na nepristupačnom mestu Forti di Balverdere. Najzanimljivije su bile ogromne zlatne kutije u kojima se nalazio WC. One su bile smeštene odmah pored stolova za kojima su bili gosti.

Četiri dana pre venčanja slavni par je bionaručio 30 kipova od crnog mermera na kojima su bila urezana imena gostiju. Međutim, dva sata pre početka ceremonije, Kanje je odlučio da ih ipak ne želi, pa je radnicima trebalo dva sata da ih uklone, jer je svaki od njih bio težak pola tone. On se predomislio i u vezi s razglasom koji je koštao 100.000 evra, pa su muziku puštali s ajpoda.

Posle venčanja, prvi ples je trajao punih pet pesama, nakon čega je usledio govor mladoženje koji je trajao 45 minuta, a on je najviše pričao o sebi.

Nije čudno što je starleta kasnijla na sopstveno venčanje 25 minuta, ali gosti su se za to vreme napili od koktela, dok se jedna žena čak i onesvestila.

I Andrea Bočeli je doživeo neprijatnost, kada nakon nastupa nije imao gde da sedne pa je ubrzo napustio venčanje.

I jedan poklon je izazvao najviše pažnje. U pitanju je boca šampanjca Chianti, koja je bila optočena zlatom. Poklon je stigao od Džej Zija. On se, međutim, nije ni pojavio na svadbi.