NOVI SKANDAL TRESE SRPSKI ŠOUBIZ: Žestoko opleo po CECI, umešao i ni krivog ni dužnog VOJAŽA (FOTO)

Tekstopisac Milan Laća Radulović, inače sin Marine Tucaković, prozvao je sinoć folk pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatovič na Tviteru. Napisao je da više ne može da ćuti, te da je ušao u raspravu sa pevačicom zbog novca, kojoj je, kako kaže, bilo skupo da plati njegove pesme.

Printscreen Youtube/Pinktelevizija

Da se razumemo… Jer ne mogu više da krijem informacije : Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: Meni je to skupo ko Marina! Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou “Skupo mi ko majka”, usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda”, napisao je Laća na Tviteru.

Kasnije se nadovezao na svoj niz, navodeći da Marina Tucaković ne piše novu muziku za folk pevačicu.

“Ahhhh… Skupo ce koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio ceo album. I nek prestane da lupetara da joj moja majka piše – – koliko ja znam, moja majka sada je jedino radila Saši Popoviću za Suzanu”, dodao je on.


Marina Tucaković i Svetlana Ceca Ražnatović ranije su dobro sarađivale. Poznato je da je Marina napisala veliki broj Cecinih najvećih hitova. Milan Laća Radulović, s druge strane, napisao je pesmu “Rane” za Cecinu ćerku, pevačicu Anastasiju Ražnatović.

Ovo nije prvi put da Laća proziva Ražnatović na Tviteru. Radulović je ranije u okviru javne prepiske s jednim korisnikom Tvitera napisao da je Dinu Merlinu i Ceci Ražnatović mesto u Hagu, karakterišući ih kao ratne huškače.