Novi spot grupe TI za pesmu VIDIMO SE (VIDEO)

Muzika grupe Ti ,,govori o velikim životnim temama i smeštena je među prljave ulice i ogrubela lica nekog velikog, propalog grada" (Milan Vukelić, NIN, 2014.)

Da nema tog grada, tih ulica i tih lica na kojima upravo melodije grupe Ti izazivaju osmeh i zadovoljstvo, ne bi bilo ni novog spota koji su Ilija Duni i Trajče Nikolovski snimili za pesmu ,,Vidimo se”. Svaki potez grupe Ti je spontan i uglavnom nepredvidiv, pa tako i odluka da snime spot za pesmu koja se ne nalazi na aktuelnom albumu ,,Vidimo se!”, već singl sa EP-ja ,,Koliko dana”:

– Naš drugar Luka Mihajlović predložio je Trajčetu i meni da napravimo žurku u napuštenim vagonima, zabeležimo je kamerom i ovekovečimo u spotu upravo za pesmu ,,Vidimo se”. Svirali smo preko tri sata i sjajno se provodili, u društvu prijatelja koji su nam pritom i puno pomogli, hvala im na tome – objašnjava Ilija Duni.

Grupa Ti je poslednjih šest meseci nastupala širom regiona, a sa koncertnim aktivnostima će nastaviti i tokom jeseni po Sloveniji, Makedoniji, Hrvatskoj, kao i u gradovima Srbije. U Beogradu ih očekuje nastup u KC Gradu 29. oktobra u okviru turneje ,,Od Vardara do Triglava” sa grupama TRUS! i The John, a zatim i veliki zajednički koncert 13. decembra u Domu omladine Beograda sa grupom Repetitor.

Predstojeći nastupi grupe Ti:

23.10: Kino Šiška, Ljubljana
24.10: MIKK, Murska Sobota
25.10: Mostovna, Nova Gorica
29.10: KC Grad, Beograd
30.10: MKC, Skopje
31.10: SKC, Kragujevac
01.11: Feedback, Niš
07.11: Omladinksi centar, Zaječar
13.11: Klub, Zagreb
14.11: Klub, Rijeka
15.11: Exit, Osijek
13.12: Dom Omladine, Beograd

 loading...