NOVO TEMATSKO VEČE U X FAKTORU: Spremni za ljubav?!

Popularno pevačko takmičenje „X Factor Adria“ se zahuktava! Sjajni kandidati iz nedelje u nedelju svojim interpretacijama oduševljavaju zahtevne sudije, ali i publiku širom regiona! Ove nedelje i ponedeljka od 21h na Prvoj uživaćemo u najlepšim ljubavnim pesmama, a kako saznajemo, očekuju nas i zanimljive i veoma zahtevne koreografije.

 

U tematskoj večeri simboličnog naziva „Sva lica ljubavi“ predstaviće se i fantastična Jelena Đurić čije pevanje nikog ne ostavlja ravnodušnim.

– Pesma koju ću pevati poklapa se sa temom ‘’Sva lica ljubavi’’, govori o toleranciji I veoma je kompleksna – oštrog je karaktera i ima jaku emociju. Pripremamo jedinstven pevačko scenski užitak! – ističe Jelena.

Njena koleginica, šarmantna finalistkinja Katarina Nina Simić koju smo navikli da gledamo u smelim odevnim kombinacijama predstaviće se moćnom baladom domaćeg autora.

– Odabrali smo emotivnu pesmu koja u meni budi jake emocije I verujem da će publika to osetiti! Jedva čekam svoj nastup! – rekla je seksipilna “babica” iz Mladenovca.

Mladi Ilija Mihailović, takođe vredno priprema svoj nastup.

– S obzirom da sam prošli put završio u “pesmi spasa”, ovog puta ću pevati svoju omiljenu pesmu, pa verujem da će se moj nastup dopasti publici! – naglašava talentovani šesnaestogodišnjak.

Mentori Tonči, Aleksandra, Željko I Massimo su odabrali najlepše ljubavne pesme za svoje kandidate. U nedelju ćemo videti sedam finalista, dok nas isti broj očekuje i u narednoj večeri, u ponedeljak od 21h na Prvoj.  

Ove nedelje gledaćemo prvi put i takmičarku Danijelu Večerinović koja se zahvaljujući glasovima finalista vratila u ravnopravnu borbu za pobedu! Podsećamo, u svakoj epizodi  po jedan finalista napušta takmičenje, zato glasajte za svoje favorite!loading...