ZABLISTAJTE U NAJLUĐOJ NOĆI! Poznati beogradski frizer za DNEVNO.RS predstavlja NAJLEPŠE FRIZURE ZA DOČEK NOVE GODINE

frizure nova godina
dnevno.rs/kolaž

Drage dame, ukoliko ste izabrale garderobu, novogodišnji "make up" i cipele, vreme je da odlučite koja frizura daje dobitnu kombinaciju!

 

Kada je novogodišnji “look” u pitanju, frizura je nezaobilazna stvar, a možda i najvažnije “oružje” te večeri. Ona odlično može da upotpuni vaš kompletan izgled, ali isto tako i da ga uništi – ukoliko se odabere pogrešna.

Prema tome, drage dame, ukoliko ste izabrale garderobu, novogodišnji “make up” i cipele, vreme je da odlučite koja frizura daje dobitnu kombinaciju!

Za portal Dnevno.rs govorio je frizer Dejan Mladenović iz salona “Studio lepote 35“, a u nastavku vam predstavljamo njegove predloge za najluđu noć.

Dame sa dugom kosom izgledaće prefinjeno sa niskim repom ili pak niskom punđom. Punđa bilo kog oblika, bilo da je zaglađena ili razbarušena, podignuta ili niska, definitivno je najelegantnija frizura svih vremena. Ove sezone, predlažem što jednostavnije niske punđe koje daju taj prefinjeni izgled – objašnjava Dejan.

Za dame koje više vole lokne, naš sagovornik predlaže da “budu blage u formi talasa ili blago rasčupane jer je sada neuredna kosa apsolutni trend”.

Ako, pak, niste ni za jednu od navedenih varijanti važno je da znate da su pletenice uvek “IN”, pa sa njima nikako ne možeze da pogrešite.

One mogu da isprate više različitih stilova: od rasčupanih varijanti, preko romantičnih, do onih totalno glam pletenica za crveni tepih – jasan je Dejan.

I za kraj, ne smemo da zaboravimo dame sa kratkom kosom.

Iako mnogi smatraju da je kratka kosa jedino praktična, ona isto tako može biti i opasno seksi. Možete je ošišati asimetrično ili obojiti u neku neobičnu boju, i sigurno ćete biti totalni hit večeri – zaključuje Dejan Mladenović.