Prema numerologiji brojevi snažno utiču na naše živote, ali u kombinaciji s tačnim datumom daju još određenije smernice za život. Najpre odredite lični broj pomoću datuma svog poslednjeg rođendana, a onda pogledajte tumačenja brojeva.

Kako da odredite koji je vaš broj?

Jednostavno saberite sve cifre iz poslednjeg datuma svog rođendana. Na primer, ako ste rođeni 16. 4, a poslednji rođendan vam je bio 2014, sabirate sve brojeve koje vidite: 1+6+4+2+0+1+4=18. Pošto je bitno da broj bude jednocifren, dalje sabirate cifre iz broja koji ste dobili, sve dok ne dobijete jednocifren broj. U ovom slučaju rezultatje 18, pa ako saberete 1 i 8, dobijate broj 9. Dakle, vaš broj je 9.

Tom broju sada treba da dodate datum koji vas inetersuje. Ako želite da znate šta vas čeka 26.1, onda sabirate 2+6+1=9. Nakon toga saberete lični broj i broj dana: 9+9 i dobijate 18. I ovde je potreban jednocifren broj, pa treba da saberete ove dve cifre: 1+8=9. I onda dole pogledate tumačenje za broj 9.

Za svaki novi datum ponavljate postupak prilikom određivanja broja dana, a lični broj zapamtite. Kad odredite broj, pogledajte tumačenje.

BROJ 1
Ovo je savršen dan da se izborite za ono što želite. Jedan predstavlja nove početke.

BROJ 2
Ako vam zbir ličnog broja i datuma bude dve, taj dan ćete biti puno otvoreniji za deljenje osećanja.

BROJ 3
Najproduktivniji ćete biti na dan koji obeležava broj tri.

BROJ 4

Iskoristite ovaj dan da dovedete kuću ili stan u red. Sve obaveze od kojih inače strepite odjednom će se činiti lagane. Dan s brojem četiri obeležen je brigom o prostoru u kom živite ili o vlastitom telu.

BROJ 5
Ako se suzdržavate od izražavanja mišljenja, dan s brojem 5 idealan je za izražavanje i prekid tišine.

BROJ 6
Šest je broj lepote, estetike i senzualnosti i zračićete posebnom seksualnošću. Ne radi se samo o dobrom izgledu; toga ćete dana biti svesni svojih moći.

BROJ 7
U numerologiji sedam je broj koji spaja nebo i zemlju. Zato će vam ovaj dan dati potrebno strpljenje kako biste napredovali u svojim ambicijama.

BROJ 8
Bez obzira na to radite li toliko da nemate vremena za porodicu ili ste toliko fokusirani na lični život da vam karijera stoji, ovo je idealno vreme za ponovno uspostavljanje ravnoteže.

BROJ 9
Ovo je dan za transformaciju u kojem ćete preispitati sve što ste prošli u prethodnih osam dnevnih ciklusa. Sve se vrti oko prihvatanja vlastitih iskustava, činjenice da ste dali sve od sebe.loading...