NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: “Dvojke” će se odmoriti, “Šestice” neka se “ugrizu za jezik”

Novembar je pod uticajem broja 6, a to znači da će mnoge stvari da se postave na svoje mesto i reše pitanja koja su trenutno na "stend-baju".

brojevi
Pixabay

Šestica daje dobre vibracije i mogućnost usaglašavanja određenih stavova. S obzirom da ovaj broj pripada Veneri, on daje dobre vibracije za neke momente u budućnosti – nadamo se i za opštu zdravstvenu situaciju.

Jedinica

Ako ste tokom prethodnog meseca činili šta treba vezano za porodicu, u novembru nemate razloga za brigu. U suprotnom, predstoji vam velika sekiracija zbog sedmice koja će vladati tokom ovog perioda, i zato pokušajte da to podnesete što smirenije. Jaki ste, i možete to.

Dvojka

Dvojke će se, pod uticajem broja 8, najverovatnije dobro odmoriti, napuniti energijom i iskoristiti šansu da kroz neki vid posla ostvare finansijsku stabilnost. Imaćete mogućnost i da u ovom periodu ulažete u ono što vam je najpotrebnije.

Kako se računa broj?
Tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete tona prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

Trojka

Nemojte se “zatvarati” zbog uticaja broja 9, već pokušajte da završite ono što ste započeli i da ne počinjete nešto novo, jer to neće biti dobro. Pošto ste impulsivni i osetljivi, dobro promislite šta vam je važno i ne ostavljajte to za kasnije. Ne bežite od onoga što osećate.

Četvorka

Vi, koji ste radna osoba, i možda nosite uniformu i radite u nekoj od državnih ustanova, očekujte da se nešto pokrene nabolje u vašem životu. Energetski ćete se oporaviti, i dobiti mogućnost da se nečemu radujete, jer jedinica je Sunce i daje neverovatnu energiju, a vama će pomoći da se vaš trud i rad isplate.

Petica

Pravićete korak napred – dva nazad u novembru, zbog uticaja broja 2. Zato, ne donosite bitne odluke, povedite računa da se ne trošite previše i pustite neka ovaj mesec mirno prođe. Vašoj duši ne odgovara pasivan period, dovodi vas u situaciju neizvesnosti, a to vam ne prija.

Šestica

Vama će vladati velika impulsivnost. Sve što budete činili ići će iz srca, ne iz razuma, tako da, zbog velike emotivnosti, morate biti obazrivi i voditi računa šta gde kažete. Postoji opasnost da ljudi pogrešno protumače vaše reči, i zato odbrojte do 10 pre nego što nešto izgovorite.

Sedmica
Neko od vas bi mogao da dobije posao, ali mnogi i da ostanu bez zaposlenja, jer vam četvorka, koja dominira tokom ovog meseca, donosi znatno opterećenje, poslovno i zdravstveno. Pokušajte da svoj teret što lakše iznesete. Čuvajte se da se ne prehladite, jer to može biti vrlo neprijatno.

Osmica

Kada se jedna tako mirna osoba nađe pod uticajem broja 5, onda je najbolje da, ako ne možete da putujete, sredite svoju kuću, stan, jer ćete na taj način najlakše istrošiti tu dodatnu energiju koja vas je u ovom trenutku obuzela. Ako se ukaže prilika, idite na kraći put i odmorite se.

Devetka

Očekujem da u vašem životu počnu neke promene na emotivnom planu ili vezano za porodicu, jer ste pod jakim uticajem broja 6. To može biti zanimljivo i ukazivati na to da i vama sreća može zakucati na vrata. U najboljem slučaju, vi, inače prilično “zatvoreni”, sada ćete pozitivno zračiti.loading...