O KRIZI U BRAKU Klunijevih bruje američki mediji: Da li je na pomolu NAJSKUPLJI RAZVOD U HOLIVUDU?!

Američki mediji već danima pišu o krizi u braku "večitog neženje"...

Dzordz kluni
Beta

Poslednjih dana “šuška se” kako se jedan od najpoznatijih slavnih parova, Džodž Kluni (57) i Amal (40) razvode nakon četiri godine braka. A, kako piše “Mirror” ovaj razvod bi bio “težak” 400 miliona funti!

Neimenovani izvor blizak Amal Kluni ispričao je tablodima da je brak para u krizi, kao i da je ona “jako nesrećna u vezi i da je samo pitanje trenutka kada će to i ozvaničiti”.

“Nakon poslednje žustre rasprave Amal je pokupila stvari i otišla s jednogodišnjim blizancima, Aleksandrom i Elom u njihovu kuću na Sardiniji. Džordž joj stalno šalje poruke i video pozive jer želi da vidi decu”, izjavio je izvor i dodao kako mu je Amal suprugu jasno poručila, da ukoliko dolazi na Sardiniju jedino gde će moći da spava je u kući koja je namenjena za goste.

Podsetimo, par se venčao u Italiji 2014. godine, a pre godinu i po dana su postali roditelji blizanaca.

Oskarovac koji važi za “večitog neženju” ipak je ranije bio u braku. Bio je oženjen Talijom Balsam od 1989. do 1993. godine. Kada se razveo, izjavio je da se više nikada neće oženiti, i zatim bio u vezama sa Rene Zelveger, Keli Preston, Lisom Snoudom, Elizabetom Kanalis, Stejsi Kibler…

Da li je ovo samo još jedan od tračeva ili ne, saznaćemo uskoro…