O ovim problemima u seksu niko ne govori: Saznajte kako da ih rešite

Ponekad boli ili je on toliko dosadan da vam se desi da zaboravite da je uopšte u istoj prostoriji, a kamoli u vama. U tim situacijama biće vam potrebni ovi saveti!

On je ogroman

Sanja (31) se upravo spremala za akciju sa novim dečkom, kada je on izvadio Magnum kondom (najveći!). Nasmejala se, misleći da se šali… Ali nije. „Možda 25 cm”, priseća se. „Ubedljivo najveći koji sam ikada videla.” Seks je bio bolan za Sanju i neprijatan za njega.

Terapija

Ako je muški polni organ predebeo, popnite se na njega da biste mogli da kontrolišete brzinu i nagnite se unapred kako biste ograničili dubinu prodiranja. Takođe dobar saveznik: lubrikant. Izbegavajte pozu otpozadi (jer ova poza omogućava duboku penetraciju).

On ima sićušan penis

Postoje dugačke roštiljske kobasice, ali ima i koktel-viršli. U oba slučaja, susrećemo se sa izazovom. Mara (28) je u vezi sa momkom koji ima najmanji polni organ sa kojim se ikada susrela. „Bilo je totalno bez veze iskustvo.”

Terapija

Bebi oprema u njegovim pantalonama nije mali problem, ali veličina motora nije bitna ako ste dobar vozač. Neka on proba da prodire u vas kružeći kukovima. Kružni pokreti stvaraju intenzivniji osećaj od klasičnog napred-nazad pokreta.

On je kao bušilica

Kaća (28) ima brzog, energičnog dečka koji njenu vaginu tretira kao da buši temelje na gradilištu. „Ponekad se desi da stegnem zube i pustim ga da nastavi jer znam da on to voli”, kaže ona. Ali, brzi-petarda seks dosadi brzo.

Terapija

Usporite intenzivnu mašineriju tako što ćete se popeti gore i lagano kružiti svojim kukovima, pokazujući mu kako se to radi. Ponudite gospodinu Macoli nekoliko nagoveštaja. Ako se ovo dešava samo pri kraju seksa, moguće je da mu je potrebna dodatna stimulacija. Da bi muškarci stigli do vrhunca, potrebna im je kombinacija trenja i pritiska. Probajte da intenzivno mazite njegov Black and Decker za veliko finale.

On završava prebrzo

Jasni (29) se mnogo sviđa njen novi dečko. „Želim da mi napravi bebe.” Ali… „On tako brzo ejakulira da naša seks seansa traje kao najkraća reklama.”

Terapija

Kada vas za kratko vreme obuzme požuda, stvari mogu i da se završe za kratko vreme. Setite se jednopoteznog pumpanja Leonarda Dikaprija u filmu The Wolf of Wall Street. Kako biste smanjili tenziju, primenite velike doze predigre. To će usporiti njega, a vas će ubrzati na putu ka orgazmu i pre nego što seks počne. Ubacite u akciju seksi igračke, dok se mazite, pre nego što se bacite na akciju jedan na jedan. I to što vas je zadovoljio oralnim seksom opustiće ga pre glavnog događaja.

Seks je dosadan

On ulazi, izlazi, dok vi ležite i pokušavate da se setite šta je kvalitetan seks. „Deluje kao da sve radi mehanički”, bila je iskrena Marija (27), kada smo je pitali kakva je situacija u krevetu između nje i njenog dečka. Uh, ne želimo ni da zalazimo na to tužno mesto.

Terapija

Rutina ume da ubije uzbuđenje u seksu, zato razmišljajte van okvira kreveta. Nećete moći da se oslonite na misionarsku pozu kada to radite u kolima ili u kupatilu za vreme vaše rođendanske žurke. Pošaljite mu poruku i organizujte seks na brzaka na dogovorenom mestu. Ako najčešće vodite ljubav uveče, akcija pred izlazak biće dovoljna za vrlo prijatnu večeru. I ne zaboravite dozu prljavih reči. Teško je da se osećate mlako dok mu govorite koliko ste uzbuđeni.

Seks boli

Imate osećaj peckavog bola tokom seksa sa većinom svojih partnera. Kada muškarac uđe u vas, dođe vam da zaplačete.

Terapija

Nervoza, hormonski disbalans i infekcije kao što su urinarne mogu da budu uzročnici bolnog seksa. Mada, smanjena vlažnost često ume da bude glavni krivac jer ili niste dovoljno uzbuđeni, ili uzimate propisanu terapiju koja ima tu vrstu neželjenih dejstava (pojedini antidepresivi i hormonske kontraceptivne pilule mogu da izazovu ovakve posledice). Lubrikanti na bazi vode mogu da smanje trenje, osećaj pečenja i nelagodu. Ako ne osetite poboljšanje, a naročito ako imate krvarenje (što bi moglo da ukaže na cervikalni polip), pojačan sekret ili ranice (što bi u oba slučaja mogao da bude indikator da postoji infekcija), vreme je da posetite svog ginekologa, piše “Cosmopolitan”.