OBJASNILA SVE : Džulija Roberts progovorila o skandalu koji potresa celu Ameriku

Skandal u vezi sa prestižnim fakultetima u koji su, između ostalih, upletene i dve holivudske glumice Lori Loklin i Felisiti Hafman, ne jenjava, a svoje mišljenje o celom slučaju dala je glumica Džulija Roberts.

youtube/printscreen

To mi je tako tužno, jer su time roditelji poručili deci da nemaju previše vere u njih i njihove sposobnosti – rekla je Džulija Roberts (51), koja ima troje dece, blizance Hejzel i Finijes (14) i Henri Denijel (11).

Lori Loklin i Felisiti Hafman optužene su, uz još oko 50 osoba, za davanje mita prestižnim univerzitetima kako bi na njih upisale svoju decu.

Glumice su platile hiljade dolara da se njihova deca prosečnog akademskog uspeha upišu na elitne koledže u Americi. To znači da su druga deca, koja su u školi imala bolji uspeh i više ambicija izbačena sa spiska da bi holivudske ćerke mogle da studiraju.

Jedna od majki dece kojoj je učinjena nepravda sada tuži glumice i zahteva 500 milijardi dolara odštete. Tužba je podneta u Višem sudu okruga San Francisko, zbog zavere, prevare i nanošenja emotivne štete.