OBJAVA OD KOJE KREĆU SUZE: Ćerka Isidore Bjelice predosetila majčinu smrt?

Isidora Bjelica, naša slavna književnice, preminula je pre nedelju dana u bolnici "Sveti Sava" nakon duge borbe sa najtežom bolešću.

Printscreen

Kremacija je održana u subotu, na Novom groblju, u Beogradu, gde je došlo mnoštvo poznatih ličnosti, da isprate prijateljicu, pored porodice, Nebojše, Lava i Vile Pajkić.

Mediji su brujali o životu Isidore, kao i o njenoj borbi sa rakom, koji joj se četiri puta vraćao te je u jednom trenutku imala 77 metastaza po telu, a njen muž Nebojša je rekao da su joj odstranjeni jajnici, materica …, ali da je Blejica i dalje ostala optimista i nasmejana.

Isidora je na Instagramu objavila poslednju fotografiju Isusa Hrista uz molitvu, a ono što je interesantno je da je njena ćerka Vila, takođe poslednju objavu imala pre sedam nedelja, a govori o brojanju minuta:

View this post on Instagram

Soft and slow, watch the minutes go.

A post shared by @ vilapajkic on

Polako, gledaj kako minuti prolaze – napisala je ona u opisu fotografije, misleći na prolaznost vremena.

Da li je ovim predosetila težak i tužan period koji dolazi samo nekoliko nedelja kasnije kada je izgubila svoju majku, ili nije mogla ni da pretpostavi da se taj dan bliži, to ne znamo, ali je svakako srceparajuće.loading...