Ne sluša vas, ništa mu više nije zabavno, veći deo vremena provodi koristeći mobilni telefon... Dame, vodite računa! Nemojte ignorisati ove male znakove, jer vam mogu reći mnogo toga o osećanjima vašeg partnera. Zato, obratite pažnju ukoliko želite da sačuvate vašu vezu...

Ukoliko primetite ove “simptome” kod vašeg muškarca – vreme je za promenu!

 

1. Često započinje svađu

Svađanje je sasvim normalna pojava u svakoj vezi, dokle god ono nije prečesto i ne podrazumeva “niske udarce”. Ali, ako ste u poslednje vreme primetili kako on sve češće započinje svađe, čak i kad nema razloga, to bi mogao biti znak kako nije više zadovoljan vezom!

2. Često je psihički odsutan

Ne sluša vas, ništa mu više nije zabavno, veći deo vremena provodi koristeći mobilni telefon… Dame, vodite računa! Nemojte ignorisati ove male “znakove”, jer vam mogu reći mnogo toga o osećanjima vašeg partnera.

3. Radi sve više stvari bez vas

Ako je za svoju porodicu, prijatelje, kolege, pa čak i poznanike postao dostupniji nego za vas, vreme je da porazgovarate sa njim. Iako je važno da svako ima vreme za sebe, i dalje morate da budete zajedno ukoliko želite da stvari funkcionišu normalno.

4. Počeo je da se nervira zbog sitnica

Jeste li primetili kako ga u poslednje vreme nerviraju i male stvari? To je verovatno zato što više nije srećan kao pre, ali iz nekog razloga vam to ne želi direktno reći.

5. Više se ne trudi

Nekad vam je priređivao iznenađenja, vodio vas na večere, zanimao se oko vaših hobija i interesa, slušao vaše probleme… Ali, sada se više ne sećate kada je (u skorije vreme) učinio bilo šta. Još je gore, ako ste mu prigovorili, a on i dalje nije ništa promenio.

6. Tajanstven je

Ako je počeo da krije stvari od vas, uz to se i drugačije ponaša, budite sigurni da se nešto dešava. Zbog toga je pravo vreme da reagujete!