Obratite pažnju na neke stvari.

 

U tridesetim godinama imamo potrebno iskustvo, a želje se dosta menjaju u odnosu na dvadesete. Zato, treba da obratimo pažnju na neke stvari, koje vam donosimo u nastavku:

1. Situirani muškarci

Tražite muškarce kojima je sređen život, koji su situirani što se tiče posla i finansija. Oni će moći u potpunosti da vam se posvete. Mlađi mučkarci koji tek jure karijeru su previše preokupirani poslom da bi mogli da vam posvete dovoljno pažnje.

2. Usporite

Ranije ste verovatno uživali da se brzo upustite u vezu i isto toliko brzo je okončate bez trunke kajanja. Međutim, sada ste stariji i mudriji i ne treba ništa da brzate. Dajte sebi vremena da ocenite da li želite da se upustite u vezu sa nekim. Ukoliko ste pronašli pravu osobu za vas, polako idite napred.

3. Vreme za vas

Kada ste bili mlađi, sa partnerom ste provodili najveći deo vremena i upuštali se u dosta zajedničkih aktivnosti. U tridesetim ste već zrela osoba koja treba da provodi dovoljno vremena radeći ono što voli, sama ili sa prijateljima.

4. Ne odugovlačite

Dovoljno ste iskusni i mudri da shvatite kada nešto ne funkcioniše i tada treba da budete odlučni i to okončate. Ne budite emocionalni, već praktični i nastavite dalje.

5. Nađite nekoga sa kim možete da se poistovetite

U tridesetim godinama znate dovoljno o sebi i svojoj prirodi. Zbog toga treba da pronađete nekoga ko je na istoj talasnoj dužini i ko vas prihvata takvu kakva jeste. Tada nećete morati mnogo da se prilagođavate i da pravite velike promene.loading...