OBRISALI SVE ZAJEDNIČKE SLIKE: Šta se desilo između Darka Lazića i njegove izabranice?

O Darku Laziću ne prestaje da se piše nakon izjave da ćerku Lorenu, iz prvog braka, nije video godinu dana, a sve zbog bivše surpuge Ane Sević.

printscreen

Dan kasnije, Darko je u centru pažnje zbog druge partnerke, nevenčane supruge Marine Gagić., sa čijeg su Instagram profila naprasno nestale sve njihove zajedničke fotografije.

Tim povodom Gagićeva se oglasila za domaće medije, i rekla da nije ostavila Darka, te da se iza svega krije prljav potez nepoznate osobe.

Naravno da nije tačno, evo ga Darko baš pored mene. To su sve laži i izmišljotine – rekla je Marina, a onda se ubacio i Darko:

Ma, zar se sada o tome piše?! Pa naravno da nije istina, ali samo neka pišu i nagađaju, jer tada moj i Marinin odnos postaje sve jači – izjavio je pevač.

Lazićeva izabranica je objasnila i zbog čega na društvenim mrežama nema slika sa Darkom.

Pa meni je nedavno hakovan Instagram profil i neko je obrisao sve naše zajedničke fotografije, pa sam ja morala da zaključavam posle profil. Eto, nisam znala da se zbog toga spekuliše da nismo zajedno, ali eto da stavimo tačku, zajedno smo – rekla je Marina.

Bračni par je rekao da ne žele da komentarišu postupak ane Sević koja je demantovala da darko nije video ćerku godinu dana.loading...