Obuća za Konstraktu stiže iz Zagreba: Nosile su ih dame širom Jugoslavije, a sada će ih videti Evropa

Reditelj iz Hrvatske, Zrinko Ogresta, koji će sutra u Kombank dvorani imati premijeru svog filma "Plavi cvijet", zadužen je i za Konstrakting stajling na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije.

Foto: screenshot/youtube.com/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Konstrakta je za svoj autfit na takmičenju u Torinu izabrala da nosi popularne borosane. Imala je određenih poteškoća u pribavljanju omiljene vrste obuće, budući da se borosane proizvode samo u Hrvatskoj. Problem je taj što takvih cipela ima samo jedan par u srpskoj prestonici – a potrebna su joj dva, ukoliko se jednom paru nešto dogodi ili se ošteti.

Organizatori sa RTS-a su zbog toga nazvali glumca Dejana Aćimovića iz Zagreba, koji je uspeo da ih tamo pronađe za oko 250 kuna, što je negde oko trideset evra. On je potom kontaktirao reditelja Ogrestu, koji sutra ujutru dolazi u Beograd, prenosi “Nova”.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, Italiji, zahvaljujući pobedi sastava Måneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni”.