Obuzdajte se: Izgovarajte OVE rečenice i više nikada nećete biti ljubomorni

Par
Foter:Dan Goorevitch / photo on flickr

Mnogi ljudi koji osete bilo kakvu dozu ljubomre teško mogu da se izvuku iz tog začaranog kruga. Iako bi možda želeli da se istrgnu iz tih zlobnih kandži, koje im uništavaju odnose sa svima, ne znaju kako. Postoji veoma jednostavan način, piše sajt Lepota i zdravlje.

 

Da se ne biste trovali lošom energijom i to prenosili na ostatak sveta, dovoljno je samo da izgovarate sledeću rečenicu i to nekoliko puta, sve dok je stvarno ne usvojite:

“Ja sam briljantna, vredna osoba i zaslužujem partnera.”

Svaki put kada osetite nesigurnost, a naročito u ljubavnom odnosu, izgovarajte ovu rečenicu. Poželjno je da je govorite naglas, ali ako nist u mogućnosti, govorite je u sebi sve dok zaista ne poverujete u to.

Možda vam sada to izgleda i zvuči besmisleno, ali pokušjate i videćete kako se promene dešavaju. Bićete bolja osoba, a vaše okruženje neće moći da vas prepozna.

Da biste se odlučili za ljubav s poverenjem i da biste zadržali taj odnos, govorite i ove rečenice:

“Ti si sa mnom jer jadno drugo volimo. Ti si sa mnom jer svaki dan kada se probudimo odaberemo jedan drugoga.”

Poznato je da kada postanemo ljubomorni, ograničavamo ljude koje volimo i ne dopuštamo im da se ponašaju kako bi oni želeli ili u društvu u kojem bi želeli.

Zbog toga je najvažnije od svega poverenje. Ako ste vi sigurni, najpre u sebe, onda je čitav svet vaš. Tek tada ne bi trebalo da brinete za svoje postupke, a najmanje za partnerove.

U stvari, prvo krenite od sebe. Da li vam je važno da u životu možete slobodno da dišete, bez ikakvih stega i osećaja da vam neko stoji nad glavom? To je važno svima.

Dakle, kada god imate taj grozni osećaj ljubomore, izgovarajte ove rečenice što češće i posmatrajte kako se čuda dešavaju.loading...