Očajni ste, ali nikada ne bi treblo da radite ovo posle raskida

Nakon raskida smo svi pomalo zbunjeni, nesigurni i bez samopouzdanja, a koliko god se trudili da se vratimo u kolosek potrebno je malo vremena kako bi se prašina slegla. Evo šta ne bi trebalo nikako da radite kada raskrstite sa voljenom osobom.

NE TREBA DA MU ŠALJETE PORUKE I DA GA ZOVETE

Nađite sebi nešto za zanimaciju i zato nemojte da ga zovete. Tako ćete njemu dići samopouzdanje, a on će smatrati da ga proganjate.

NE TREBA DA SE PREJEDATE

Setite se sad ste same i trebalo bi da i dalje izgledate bresprekorno i bez viška kilograma. Zato ne lečite svoju tugu u hrani, već jednostavno odite na trčanje i uživajte u prirodi.

NE TREBA DA SE OPIJATE

Možda će vam prijati da sa drugaricama izađete u klub i potrošite pola plate na alkoholisanje, ali pazite da vam to ne pređe u naviku. Poznato je da alkohol i slomljeno srce ne ide zajedno, zato izbegavajte opijanja.

NE TREBA DA SPAVATE SA PRVIM KOJI NAIĐE POSLE NJEGA

U neposrednim trenucima nakon raskida ne treba vam još zbunjenih osećanja, koja će vam stvoriti zbrku u glavi. Izbegavajte da imate seksualne odnose sa privm koji naiđe unameri da bivšeg što pre zaboravite, veće su šanse da ćete posle toga još više patiti za njim.

NE TREBA DA USPOSTAVLJATE KONTAKT SA STARIM BIVŠIM MOMCIMA

Setite se zašto ste raskinuli sa tim bivšim momcima i doći ćete do zaključka da ipak ne bi trebalo da sa njima pijete kafu.

NE TREBA DA BUDETE OPSEDNUTI NJEGOVOM NOVOM DEVOJKOM

Nije ona kriva što je odmah iza vas, pa bi najbolje bilo da se uopšte više ne interesujete za njega. Morate znati da je on sad slobodan da radi šta hoće, a isto tako i vi. Zato počnite sa potragom novog zgodnog frajera.

NE TREBA DA PRIČATE DA STE RASKINULI NA SVE STRANE

Raskid sa voljenom osobom je vaša lična stvar zato ne širite na sve strane novosti u vašem ljubavnom životu. Ne želite da vas ljudi sažaljevaju, jer samo vi možete da se vratite iz pepela.

NE TREBA DA USKAČETE U DRUGU VEZU NEDUGO NAKON RASKIDA

Znamo da je najlakše da nađete utehu u nekom drugom, ali ipak se potrudite da ne uskačete iz veze u vezu. Pustite nek vreme zaceli rane pa kad budete definitivno sigurne započnite novu vezu.

NE TREBA DA POKUŠAVATE DA GA VRATITE SEBI

Znajte da ukolko se i budete pomorili vaša veza više neće biti ista. Najbolje je da ne pokušavate da ga zadržite za sebe i da ga ne terate da vam se vrati. Izgledaćete očajno i sebi i njemu, a vaše samopouzdanje će tek sad biti na nuli.

NE TREBA DA ZABORAVITE DA SAD IMATE VIŠE VREMENA ZA SEBE

Sad imate sve vreme ovog sveta, zato nađite hobi i neku zanimaciju i posvetite mu se. Možete raditi sve da sve što niste mogli u vezi i uživajte u slobodi.