Iz dana u dan postaje sve toplije, cvrkut ptica sve je glasniji i sve polako postaje sve zelenije i cveta – kao i naše raspoloženje!

Kako se budi priroda, takođe i mi živnemo u ovo (mnogima omiljeno) godišnje doba te se češće zaljubljujemo – i razgovaramo o takozvanim “prolećnjim osećanjima”.

Dakle, drage solo-devojke, oprez: velika je verovatnoća da će ova tri horoskopska znaka ovoga proleća pronaći svoju veliku ljubav.

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba očekuje velika ljubav ovoga proleća. Ovaj zvezdani znak željan harmonije napokon će pronaći svog savršenog partnera. Moći ćete da se potpuno predate vezi i prepustite osećanjima. Ovog proleća bićete veoma srećni!

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca vole slobodu – međutim, ovog proleća će se konačno zaljubiti i biće spremne za ozbiljnu vezu. Nakon nekoliko ljubavnih razočaranja, muškarac iz snova više nije toliko daleko. U proleće vas očekuje jako puno pozitivnih iznenađenja.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca očekuje jako puno proletnjih osećanja. To će biti predivno godišnje doba za ovaj horoskopski znak. Konačno ćete biti spremni da ponovo otvorite svoje srce. Čak bi jedna stara ljubav mogla da probudi potisnute emocije.loading...