Od bizarnih nesreća do bolesne ljubomore: Ovo su najčudniji razlozi za razvod

Razvodi su nažalost postali sve učestalliji, a da li ponekad tražimo samo razlog kako bismo bili slobodni?

pixabay.com

Najčešći razlozi razvoda su prevara i finansijski problemi, ali da li znate da postoje i oni čudni za koje nikada niste pomislili da bi moglo da dovede do razvoda.

Ugradio protezu u penis

Jedan Rus nakon što je saznao da mu supruga nije zadovoljna u krevetu ugradio je protezu za penis. Tokom jedne od vrućih igrica, proteza je pukla, ali je obećao da će nabaviti novu. To međutim nije bilo dovoljno brzo. Njegova supruga je rekla da joj je dosta neuspeha u krevetu i da želi razvod.

Papagaj otkrio preljubu

Kućni ljubimci vas mogu spojiti, ali i razdvojiti što potvrđuje slučaj u Kini. Žena je posumnjala da ju muž vara kad je njen papagaj ponavljao reči “razvod”, “volim te” i “budi strpljiva”.

Ženu je zaposeo duh

Muškarac iz Dubaija kao razlog za razvod braka naveo je duha. Supruga je odbila da spava s njim, a njena porodica takvo ponašanje je opravdala duhom iz arapske mitologije. NJu je, prema tim tvrdnjama, zaposeo duh, a nekoliko religijskih stručnjaka pokušalo je na njoj da izvede egzorcizam.

Žena udomila 550 mačaka

Muškarac je podneo zahtev za razvod nakon što je njegova supruga udomila 550 mačaka. On je tvrdio da nema gde da spava, a ni da jede. Iako su želeli da se pomire, odustali su, jer supruga nije htela da se odrekne svojih kućnih ljubimaca.

Muškarac je čistoću shvatao preozbiljno

Nemica se razvela od supruga nakon 15 godina braka zato što je on bio previše opsednut čistoćom i čišćenjem. Nikada nije mogla da shvati njegov perfekcionizam, ali kap koja je prelila čašu bila je ona kad je srušio zid jer je bio previše prljav.

Žena poljubila konja

Muškarac se razveo od supruge nakon što je na društvenoj mreži video fotografiju na kojoj njegova supruga ljubi konja. Supruga je rekla da je to samo dokaz njene ljubavi prema arapskim konjima i da ne želi da bude s muškarcem koji smatra da je to varanje.

Prevara iz 1940-ih

Italijanski par razveo se 2011. godine zbog prevare iz 40-ih godina. Muškarac od 99 godina zatražio je razvod od svoje 96-godišnje supruge zato što je pronašao ljubavna pisma koje je 40-ih godina razmenjivala sa drugim muškarcem.