Nije prvi put da se bivša glumica, od kad se verila za Harija, suočila sa neumesnim humorom ili bizarnim slučajnostima.

 

Britanski tabloid Dejli Mejl objavio još jedan detalj s venčanja princa Harija (33) i Megan Markl (36).

Naime, kraljevska porodica je na dan venčanja po Megan i njenu majku Doriju Ragland (61) poslala Rols-Rojs Fantom IV, što ne bi bilo čudno da se za njega ne veže neslavna kraljevska prošlost.

Naime, majka i ćerka do kapele Svetog Đorđa stigle su u istom automobilu u kojem se pokojna Volis Simpson vozila na sahranu svog muža, vojvode od Vindzora 1972 godine. Baš kao Megan, Simpsonova je bila Amerikanka koja je iza sebe već imala jedan propali brak, a zbog venčanja s njom je Edvard VIII 1936. godine abdicirao. 

Ako je priča sa istim automobilom i trebalo da bude šala kojom se Megan povezuje sa pokojnom Simpsonovom, svakako je bila neukusna. Ipak, to nije ni prvi put da se bivša glumica, od kad se verila za Harija, suočila sa neumesnim humorom ili bizarnim slučajnostima u kojima su učestvovali članovi njene nove porodice.

Naime, na ručku koji je za prošli Božić u Bakingemskoj palati organizovala kraljica Elizabeta II (92), princeza Majkl od Kenta odlučila je da nosi broš s – crncem. Mnogi su još tada komentarisali da se princeza na taj način izruguje Harijevoj verenici i njenom afroameričkom poreklu.

Kasnije se princeza i zvanično izvinila zbog neukusnog izbora modnog dodatka, koji zapravo prikazuje crnog slugu.

Međutim, da izvinjenje nije bilo iskreno, otkrio je Atiš Tasir, tadašnji dečko ćerke princeze Majkl, lejdi Gabrijele Vindzor.

On je, nakon raskida sa Gabrijelom, rekao da princeza Majkl ‘često svojim postupcima namerno da želi šokira i isprovocira’.loading...