OD DOMINO DAME DO UZORNE MAJKE: Bila je alfa ženska, a danas joj svi zavide na srećnom braku i porodici (FOTO)

bondage
pixabay

Bila je kao svoje vršnjakinje. Ni u čemu nije odskakala, studirala je, nije znala šta će sa sobom. Nakon studija u Los Anđelesu počela je potragu za budućim zanimanjem.

Bila je nesigurna čime će se baviti u budućnosti, želela je neki lagan posao. Ubrzo je postala domino dama.

Naime, u novinama je primetila poslovnu ponudu u svom komšiluku, a pošto je uvek bila seksualno radoznala, to joj se učinilo kao odlična ideja.

Bila sam zapanjena i pitala sam se da li je moguće da ljudi to zaista rade profesionalno. Ovo čime sam se ja bavila je “50 nijansi sive pre 50 nijansi sive” – kaže Dženi koja danas ima 29 godina i bavi se pisanjem.

Pozvala je agenciju, zakazala intervju, a usledile su neprijatna pitanja na razgovoru. 

Neka od pitanja bila su “Da li ste ikada dobili po guzi? Šta znate o vezivanju ljudi?”…

Dobila je posao, a za početka je bila sluškinja. –Prva mušterija je bio jedan dedica. Bila sam u kombinaciji sa dominantnim mentorom koji mi je pokazao kako da baratam sa seksualnim pomagalima. Dobila sam 200 dolara za to što me vezao i golicao–priznala je.

 

Brzo je postala jedna od najboljih radnica, a neki od budućih klijenata imali su bizarne zahteve- gađanje hranom, borba, silovanje.

Uprkos neprijatnostima sa mušterijama, među zaposlenima je vladao odličan odnos.

Posle dve godine rada odlučila je da je dosta i započela je porodični život. Danas je u srećnom braku i ima jednog sina.