OD RUŽNOG PAČETA DO CRNOG LABUDA: Čitavog života su joj se rugali, a sada bi svi da budu ona

Duki Tot danas je zaštitno lice mnogih brendova, a zahvaljujući svom specifičnom izgledu, tamnoj koži i licu nalik lutki, dobila je nadimak "Crna Barbi". Iako je među najtraženijim licima današnjice u modnoj industriji i svetu lepote, to nije uvek bilo tako, piše Brightside.

instagram/duckieofficial

Rođena u južnom Sudanu, manekenka je svoju slavu osigurala pobedom u australijskom Top Modelu kada je imala tek 17 godina. U mlađim danima često je proživljavala razne muke zbog svog izgleda, a slično je doživela i za vreme takmičenja u pomenutoj emisiji.

View this post on Instagram

congrats to my friend @olivier_rousteing on your award last night- it was a true honor to have been by your side. love you so much legend!! ✨

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on


Naime, tamo su je kritikovali stilisti i tim za ulepšavanje jer nisu znali kako treba da se brinu o njenoj kosi. Takođe, publika je na početku smatrala da Duki nije prirodna, da se podvrgnula estetskim zahatima i da retušira fotografije.

Osim toga, neretko su je kritikovale i kolege u modnoj industriji i ružno se odnosili prema njoj. Zbog toga je odlučila da se povuče s modne scene, a za Teen Vogue je svojevremeno rekla kako joj je trebalo dve godine da ponovno stekne dovoljno samopouzdanja i vrati se poslu koji voli.

Sada kada opet niže uspehe i uživa u svom poslu, Duki podržava karijere crnih modela i zalaže se za razne promene unutar modne industrije.

View this post on Instagram

Hi ??

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

Duki je prošle godine u decembru bila deo revije Viktorijas sikreta gde je oduševila publiku.