OD TOP MODELA DO BESKUĆNICE: Potresna ispovest manekenke kojoj je muž UNIŠTIO ŽIVOT

Bivša manekenka koja je krasila naslovnice magazina kao što je Vog i na vrhuncu karijere zarađivala milione dolara godišnje, sad je beskućnica i živi na ulicama Barselone.

instagram/ nurbano518

Nastasija Urbano (57) bila je zaštitno lice poznatog parfema opijum, modne kampanje odrađivala je rame uz rame sa supermodelima poput Linde Evanđeliste i večerala je s Džekom Nikolsonom i Endijem Vorholom osamdesetih godina prošlog veka.

Sa samo 20 godina španska lepotica već je bila poznato ime u Evropi te se preselila u Njujork, gde je potpisala ugovor sa slavnom agencijom Ford models, piše Dejli mejl.

Uživala je u velikom uspehu s obe strane Atlantika i živela je život o kojem mnogi mogu samo da sanjaju.

Bila sam u svim časopisima i svi su me voleli. Davali su mi milion dolara godišnje za 20 dana rada, tri ili četiri godine – rekla je.

View this post on Instagram

Herb RITTS.. L. A.

A post shared by nastasia urbano (@nurbano518) on

Jednog dana večerala sam s Džekom Nikolsonom, sledeći dan s Endijem Vorholom ili Romanom Polanskim. Izlazila sam s Melani Grifit, Donom Džonsonom i Sajmonom i Garfanklom – navela je manekenka

Trebalo je da idem i na venčanje Madone i Šona Pena, jer je glumac Dejvid Kit bio pozvan, a ja sam tada izlazila s njim, no toliko smo bili mamurni da nismo mogli da ustanemo tog dana. Imala sam sve, živela sam kao kraljica – izjavila je.

Nastasija kaže kako joj se život promenio nakon što je upoznala muškarca koji je postao njen muž i otac njene dece. Tvrdi da je ona finansirala njihov životni stil i naposletku “ostala bez ičega osim odeće na sebi”.

Jedino dobro iz te veze su moja deca, sve ostalo bilo je užasno. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što smo se upoznali želeo je da kupim BMW, a ja sam potpisala ček. Bila sam zaljubljena… – rekla je.

Nastasija danas pati od depresije, a kaže kako su je izbacili iz nekoliko stanova jer nije mogla da plaća stanarinu. Ovih dana spava na kaučima prijatelja ili na ulici, odnosno u predvorjima banaka u kojima automatska vrata omogućuju korisnicima pristup bankomatima.

Želim da živim, ne samo da preživljavam. Umorna sam od preživljavanja i traženja novca. Ljudi oko mene su nestali, svi odlaze i nisam iznenađena – zaključila je.

View this post on Instagram

Herb RITTS.. L. A.

A post shared by nastasia urbano (@nurbano518) on

Nakon što su čuli njenu priču, grupa njenih bivših kolega odlučila je da joj pomogne da ponovo stane na noge. Bivša koleginica manekenka Rut Šuler rekla je da je bila šokirana kad je čula šta joj se dogodilo.

U šoku sam. Niko to nije očekivao. Bili smo na nivou princeza, ali ona, ona je bila na nivou boginje. Sećam je se kao introvertne osobe, jako lepe i jako velikodušne. Skupljamo još ljudi. Prvo moramo da razgovaramo s njom da vidimo kako je i šta joj treba – rekla je.