ODABERI PRSTEN U SKLADU SA PRILIKOM: Ispoštuj ova prvila i uvek ćeš biti MODERNA I ELEGANTNA

Teško da možemo da se složimo da postoji prsten za svaku priliku i za svaki dan. Sve devojke i žene koje obožavaju prstenje i koje prate modu i teže određenom stilu znaju da to nije moguće i zato u svojoj kolekciji verovatno imaju jednu posebnu kutiju gde se nalazi prstenje koje pleni i koje je namenjeno za različite prilike i događaje.

Pixabay.com

Ukoliko još uvek nisi sigurna koji je prsten za koju priliku, mi smo izdvojili nekoliko saveta kako bismo ti pomogli u tome.

Prstenje za posao  – svedeno i minimalistički

Kada biramo prstenje za korporacijske ili kancelarijske poslove onda ono defitivno mora da bude diskretno i svedeno. U redu je da prstenje koje odaberete da nosite na posao ima jedan cirkon, ali se zadržite na njemu. U redu je da kombinujete ostalo prstenje sa vereničkim prstenom ili burmom. Suština je da sve bude minimalistički. Vi svojim stavom, ali i svojom pojavom, načinom odevanja i naravno izborom detalja, a u to ulazi i nakit prezentujete sebe, ne samo vašom komunikacijom i verbalnim nastupom.

Pošto se sve primećuje i važan je svaki detalj, odaberite prstenje koje će neke stvari reći umesto vas – da ste jaka, samouverena i žena koja je spremna da svojom ambicijom osvoji svet. Za tako nešto biće vam potreban možda samo jedan svedeni tanki prsten sa crvenim detaljem.

Prstenje za izlazak – glamurozno, ali sa stilom

Kada je u pitanju izlazak tu možete da se opustite, posebno ukoliko volite prstenje.  Tada u obzir može da dođe i dijamantsko prstenje, kao i prstenje sa različitim cirkonima, u različitim oblicima i veličinama. Ipak, vodite računa i u ovom slučaju jer neko prstenje može vrlo lako da pređe granicu kiča, čak i ukoliko je prsten od plemenitih metala ili sa nekim vrednim dragim kamenom.

Ukoliko je vaša kombinacija svedena, onda možete da date sebi oduška odabirom glomaznog prstena. Međutim, ukoliko vaša kombinacija nije svedena, već je raskošna, glamurozna, stilski izražena onda bi definitivno trebalo da odaberete malo svedeniji prsten, koji će samo nadograditi tu kombinaciju i dati joj pečat autentičnosti.

Prstenje koje možete nositi uvek (čak i na treningu) – praktično i jednostavno

Za sve one žene koje vole da izaberu prsten koji će nositi svakog dana i žele da nose prstenje u svim prilikama, onda savetujemo da to bude izrazito tanko prstenje, koje vas neće stezati čak ni u previše toplim uslovima, kada prsti po pravilu malo otiču.

Za ovakve dame najbolje je da biraju zlatno prstenje, jer to je prstenje koje ne menja boju, koje traje, čiji kvalitet govori umesto njega i koje vam neće stvarati nikakve iritacije na koži. U redu je da bude i cirkončića, ali birajte pažljivo i birajte minimalne cirkončiće i to eventualno jedan.

Ovakva vrsta prstenja ne bi trebalo da privlači pažnju, već bi trebalo da oplemeni vašu šaku i da se stopi sa njom.

Specifično prstenje – idealno za za fotografisanje

Ukoliko volite da se fotografišete ili vam je to donekle i posao i često fotografišete ruke, naravno da je važno da odaberete prstenje koje će dočarati celokupnu atmosferu. To prstenje mora da bude specifično, mora da se razlikuje od prstenja na kakvo smo navikli.

To može da bude i personalizovano prstenje. Zlatare imaju mogućnost da izrade prstenje po vašoj želji, te ovo može da bude samo jedna od ideja. Unikatnost je uvek na ceni, posebno ako je napravljena od plemenitih metala.