Odbijanju je došao kraj: Male promene u izgledu i ponašanju osvojiće svaku ženu

Postoje četiri jednostavna trika koji će vam pomoći da privučete svaku ženu.

pixabay.com

Koristite ruke

Mala pomoć u kuhinji poput otvaranja vitrine može biti zavodljiva. Svaki put kad joj i oko najmanje sitnice pokažete koliko ste dobri s rukama, ona će se pomisliti koliko biste bili dobri sa rukama u krevetu.

Lep miris

Preskočite kolonjsku vodu i posegnite za nečim drugačijim poput pudera za bebe. Da, stručnjaci kažu da upravo takav sveži miris privlači žene. U pozadini toga krije se jednostavno to da žene vole čistoću, a miris pudera odiše njome. Tuširanje pre puderisanja je obavezno, a dobro bi bilo i da očistite stan ako vam ona stiže u posetu.

Pomalo neuredan stil

Pritom mislimo samo na stil oblačenja. Ako niste zakopčani do grla sa svakom crtom zapeglanom, zračite samosvesnim „baš me briga“ stavom koji žene smatraju neodoljivim. Ne zalizujte kosu previše, pustite je da malo pada, preskočite brijanje vikendom, zavrnite rukave i pokažite malo ruke koje ona voli da merka.

“Pravo muško”

Budite džentlmen. Rezervišite mesto za večeru, otvorite joj vrata, stavite joj ruku po sredini leđa dok prolazite kroz gužvu. Takvi gestovi su seksi jer joj govore da vam je stalo i da je cenite, piše Kosmopoliten.