ODBILA ULOGU: Nina Janković otkrila zašto nije želela da snima intimne scene sa OVIM GLUMCEM (FOTO)

I njegova sestra je poznata glumica.

printscreen

Glumica Nina Janković godinama je u ljubavi sa Matejom Dičićem sa kojim ima dvoje dece, sina Vukašina i ćerku Ivanku.

Sadašnjeg supruga upoznala je zahvaljujući svojoj koleginici i bliskoj prijateljici Tamari Dragičević, koja je u srodstvu sa Matejom.

Nina trenutno važi za jednu od najpopularnijih mladih glumica, a svojevremeno je odbila ulogu u seriji „Čizmaši“, jer je trebalo da snimi intimnu scenu sa Miodragom Dragičevićem, Tamarinim bratom i svojim deverom, koji je tada bio na početku karijere.

Kako je naglasila, nije želela da ljudima bude u fokusu to što je Miodrag snimao intimnu scenu sa svojom snajkom, već je želela da u fokusu bude njegova gluma.

Miši je ta uloga u ‘Čizmašima’ bila prva uloga. Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno. Možda bi sad bilo drugačije. Njega znam još od osnovne škole, ipak je, pre svega, brat mog muža. Njemu je to bilo tad bespotrebno, na kraju, to nije ni izgledalo kao što je pisalo u scenariju. Nisam želela da se on oseća neprijatno na snimanju svoje prve velike uloge. Posavetovala sam se i sa svojim mužem Matejom i oboje smo došli do zaključka da mi to nije potrebno. Naslovi kao što su ‘Bio sa snajkom u krevetu’ ili ‘Vrele scene sa snajkom’ sigurno bi se pojavili u medijima, a to je bespotrebno, posebno što je Miodrag bio jako mlad kada je dobio tu ulogu, koju je odigrao fenomenalno“, rekla je ona u emisiji „Sceniranje“.