ODEĆA SAVREMENIH LJUDI: Vole je i stari i mladi, a KREIRALA ju je jedna SLAVNA DAMA (FOTO)

Čuvena modna dizajnerka Viktorija Bekam premijerno je predstavila novu kolekciju u saradnji sa globalnim fitnes brendom Reebok, nudeći univerzalne komade, dizajnirane tako da se jednostavno prilagode savremenom načinu života.

Promo

Pronalazeći inspiraciju u iskustvu koje je stekla dok je živela u Los Anđelesu i Londonu, kreirala je kolekciju Reebok x Victoria Beckham za proleće 2019. Baš zbog toga, modeli odišu opuštenim kalifornijskim duhomuz prefinjeni britanski kroj.

“Ideja ove kolekcije je kombinacijaležernog stila uobičajenog zauličnumodu, sa tehničkim performansama sportske odeće,uz doslednost minimalističkoj esteticimog brenda. Rezultat su komadi prilagođeni savremenom načinu života”, istakla je Bekamova, koja je saradnju sa brendom Reebok započela još 2017. godine.

Dejvid i Viktorija Bekam
Beta

Ova kolekcija podiže definiciju sportske odeće na novi nivo.

“Za mene je veoma važno što sam današnjici, brzoj kakva jeste, ponudila modu budućnosti koja se može jednostavno uklopiti u bilo čiji garderober. Uz ove komade možete boraviti u kancelariji, a odmah potom, u njima i trenirati u fitnes centru. Želela sam kolekciju koja će značiti onima koji, baš kao i ja, imaju mnogo obaveza”,otkrila je Viktorija, dodajući da je lično tokom treninga isprobala svaki komad.

Odlike nove kolekcije jesu čista i suptilna estetika, dok je svaki komad skrojen od visokokvalitetnog materijala. Paleta boja kombinuje, sa jedne strane, nijanse kamel, srebra i sive uz narandžastu, crnu i belu, sa druge strane.