“Odlazak kod psihijatra je naša nasušna potreba” Anđelka otvorila dušu o razvodu, novom filmu i daljim planovima

"Važno mi je bilo kako će naš sin Jakša da ponese naš razvod i zato sam potražila stručnu pomoć."

printscreen

Anđelka Prpić kaže da se za ulogu u filmu i seriji “Jedini izlaz” spremala navodno uz pomoć psihijatra.

Poznata glumica u ovom psihološkom trileru igra Anu Kolar, ženu čiji je suprug pod misterioznim okolnostima stradao u požaru.

Anđelka priznaje da joj nije bilo lako da se oproba u potpuno drugačijem žanru.

View this post on Instagram

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Serija se dosta razlikuje od filma “Jedini izlaz”. Videćete moju junakinju dok je bila mala i saznaćete sve o njenim traumama iz detinjstva, koje je prate kroz život. Zbog svega toga za ovu ulogu sam se pripremala sa psihijatrom. To mi je dosta pomoglo da uđem u lik – priča glumica i dodaje da ona već godinama navodno ide na terapije:

Odlazak kod psihijatra je naša nasušna potreba. Da bismo se preispitali, usmerili, proverili sebe… Godinama već idem kod psihijatra i svakome bih to preporučila! To je mentalna higijena, koja je svima potrebna – rekla je ona i navela da joj je psihijatar navodno dobro došao i prilikom nedavnog razvoda od biznismena Darija Prpića.

Važno mi je bilo kako će naš sin Jakša da podnese naš razvod i zato sam potražila stručnu pomoć. Zaključila sam da od Darija i mene najviše zavisi kako će sve to da se odrazi na naše dete. Dakle, decu nikada ne treba lagati, jer oni sve osete – rekla je Anđelka.