ODLIČNE VESTI ZA LJUBITELJE DOMAĆIH FILMOVA: Snimaće se “KAD PORASTEM BIĆU KENGUR 2”!

Kad porastem biću Kengur
YouTube Printscreen

Valjda će i Gangula i da dođe...

 

Ko još ne pamti priču s Voždovca 2004. godine i Bracu, Šomija, Baronov “jugo 65” i gazdin savet “take it easy”…

Sve njih obradovaće vest da scenarista i reditelj Miroslav Momčilović piše nove avanture čuvenih junaka!

Nastavak kultne komedije Raše Andrića trebalo bi da počne da se snima sledeće godine – u nastavku će se ponovo pojaviti Nebojša Glogovac, Sergej Trifunović, Gordan Kičić, Marija Karan, Olga Odanović…

Još je sve na nivou ideje, ne mogu u ovom trenutku ništa više da otkrijem o radnji filma – rekao je Miroslav Momčilović “Kuriru”, dok je popularni “Baron” rekao da se raduje vesti i jedva čeka poziv za snimanje.

O čemu se radi u “Kenguru”?

Čitava radnja filma odigrava se kroz tri priče u beogradskoj opštini Voždovac. Prva priča govori o mladom studentu filmske montaže, Braci (Sergej Trifunović), koji pokušava da smuva lepu manekenku Iris (Marija Karan). Iako žive u dva različita sveta oboje se trude da to ne pokažu. U drugoj priči, Šomi (Boris Milivojević) i Duje (Nikola Vujović) zagriženo prate fudbalski susret Mančestera i Istviča. Kladili su se na Istvič, jer u njemu brani njihov drug iz detinjstva – Kengur (Nikola Đuričko).

Utakmicu prate iz kladionice čiju svakodnevnicu čine nervozni taksista, provokator, doktor, šaner i ljudi kojima je kladionica posao, kao i radnica u kladionici, Kengurova bivša devojka. Radnja treće priče odvija se na krovu solitera gde Avaks (Lazar Strugar) i Hibrid (Miodrag Fišeković) kradu bogu dane u iščekivanju da se nešto desi. Svakodnevnicu će im poremetiti NLO i Sreten Žujkić, penzioner koji se bori protiv globalizacije. Na kraju će se svi sresti na krovu, neki razočarani, a neki sa novom šansom.