ODMOR NA OSTRVU VITALNOSTI: Rezervišite prolećni odmor u Hrvatskoj po povoljnim cenama

Mediteranska klima, više od 2600 sunčanih sati godišnje, prekrasno čisto more i vazduh obogaćen aromama preko 1200 vrsta bilja čine ostrvo Lošinj u Hrvatskoj izuzetno privlačnom jadranskom destinacijom. Zbog svih ovih blagodati Lošinj je krajem 19. veka bio omiljeno mesto za odmor austrougarskih aristokrata, a svoju titulu klimatskog lečilišta opravdava i danas.

Wikipedia/Daniel Niederl

Udaranjem morskih talasa o razuđenu obalu ovog hrvatskog ostrva stvara se aerosol bogat različitim mineralima. Takav aerosolizirani zrak prožima se s mirisima aromatičnog i lekovitog bilja koje raste na ostrvu, stvarajući tako lekovitu simfoniju mirisa pogodnu za ljudsko zdravlje. Zavisno o godišnjem dobu, ostrvom vitalnosti se, kako mnogi nazivaju Lošinj, šire arome citrusa, lavande, smilja, bora ili ružmarina.

Sinergija s prirodom i višestoljetna tradicija Lošinja kao klimatološkog lečilišta spojene su u jednom hotelu u Velom Lošinju – Vitality Hotelu Punta. Koncept odmora u ovom velološinjskom hotelu osmišljen je tako da sve bude podređeno opuštanju, duševnom i telesnom odmoru te revitalizaciji svakoga gosta. Pravi primer za to je hotelski Vitality Center & Spa, čiji su beauty, fitness i health tretmani namenjeni potpunoj relaksaciji i regeneraciji duha i tela, ali i stručnom savetovanju o zdravlju.

Vitality Center & Spa jedan je od najvećih spa centara u ovom delu Jadrana s prostorom veličine čak 2,750 m2. Svi gosti tokom svog odmora u Punti mogu koristiti usluge saune, uživati u jedinstvenoj relax zoni, unutarnjem i spoljašnjem bazenu s morskom vodom te vežbati u fitness centru opremljenom vrhunskom Technogym opremom ili u fitness zoni na otvorenom.

Nezaobilazni su još i Health & Fitness grupni treninzi koji uključuju LES MILLS™ Bodypump i Cx work program vežbanja, grupne vežbe disanja, Hiking ili Nordic walking, TRX training, te programi individualnog vežbanja s osobnim trenerom.

Uz Vitality Center & Spa sadržaje, gosti mogu uživati i u 50-metarskom infinity bazenu s morskom vodom iz kojeg se pruža zadivljujući pogled na Jadransko more. S obzirom na to da je Punta odnedavno Run friendly hotel, gosti ovoga hotela mogu proučiti različite ture za trčanje koje se nalaze u blizini te preuzeti mapu za trčanje prekrasnim uređenim stazama ostrva Lošinja.

Iskoristite Best Available Rate ponudu i rezervirajte svoj proletni odmor na ostrvu Lošinju po povoljnim cijenama. Air Serbia od juna 2019. ima direktnu liniju od Beograda do aerodroma Rijeka na otoku Krku. Putovanje avionom traje svega 80 minuta, a cene avionskih karata kreću se od 155 eura. Nakon toga se do ostrva Lošinja možete dovesti rent-a-carom ili vam transfer do hotela i na povratku do aerodroma može organizovati hotelski brend Lošinj Hotels & Villas.