ODMOTAVA SE KLUPKO: Kajin uhapšeni kum povezan sa najvećim imenima srpske estrade

Duško Banjac, koji je uhapšen zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, hvalio se poznanstvima sa zvezdama i zvezdicama.

printscreen

Duško je krajem prošle nedelje uhapšen zajedno sa unukom Ere Ojdanića, Nikolom Anđelićem. Kako se sumnja, oni su posredovali u prostituciji, a Duško je poznat u domaćem džet-setu. To potvrđuju i fotografije na društvenim mrežama koje je on postavljao sa poznatima iz sveta sporta, estrade i glume.

Pored toga, Banjca su do pre nekoliko dana na Instagramu pratili fudbaleri i pojedini glumci, ali nakon hapšenja oni su ga otpratili sa ove društvene mreže kako verovatno ne bi bili dovedeni u vezu sa njim. Među Duškovim prijateljima nalazi i bivši dečko Anastasije Ražnatović Đorđe Kuljić, koji ga je zapratio nakon raskida sa pevačicom. Đorđe je, za razliku od ostalih nastavio da prati Banjca.

Iako je optužen da podvodi devojke različitim klijentima, Duško se do hapšenja trudio da na društvenim mrežama sebe predstavi kao porodičnog čovek koji obožava decu i životinje. Među javnim ličnostima sa kojima je delio fotografije nalazi se i njegova kuma Katarina Kaja Ostojić i nekadašnji maneken Bane Janković.

Meneken Bane Janković, koji je svojevremeno i bio u modnoj agenciji kod Banjca, rekao je da je u šoku otkako je čuo da je njegov prijatelj uhapšen.

Dušana poznajem godinama, žao mi je što je optužen za posredovanje u prostituciji, ja ga poznajem iz neke druge priče i jako mi je sve to čudno. Verujem da će se sve rešiti i da nema razloga da se pravi pompa“, kaže Janković.

Otkako je otkriveno da je Banjac završio iza rešetaka, zajedno sa koleginicom Jelenom Jojić, estrada, sportisti, političari, manekeni i druge javne ličnosti, u strahu su da se njihovo ime i slika ne pojave u medijima. Policija je u velikoj akciji privela Plejboj zečicu Martinu Rajić i nekadašnju misicu Slavicu Tripunović Dajanu. Njih dve su uhvaćene na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za prekršaje i određena im je novčana kazna.