ODUŠEVILA FANOVE SERIJE: Lejdi Gaga kao MAJKA ZMAJEVA izgleda bolje nego ikada (FOTO)

Ona je naprosto kao kameleon.

printscreen

Moramo da priznamo da ne postoji izgled koji Ledi Gaga ne može da nosi.

View this post on Instagram

Cover of @allure’s Best of Beauty issue wearing @hauslabs! 🤘

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Od mesne haljine do transformacije u Dejvida Bouvija, pevačica jednostavno u svemu izgleda senzacionalno. Ovoga puta nije reč o šokantnom izgledu, već o njenoj vrlo uspešnoj transformaciji u Majku Zmajeva Deneris Targerijen, koju je u slavnoj “Igri prestola” glumila Emilija Klark.

Iako možda Gaga to nije službeno istakla, jasno je vidljivo da je iz ovog lika dobila inspiraciju za izgled na naslovnici časopisa “Allure”.

Osim pletenica nemarno raspoređenih po glavi i platinaste boje kose, Gagin neutralni izgled takođe je bio istaknut jer smo navikli da je viđamo sa jarkim bojama na licu, piše Index.hr. Povod njenom pojavljivanju na naslovnici nije bila njena muzička karijera, već skorašnje lansiranje proizvoda njenog brenda šminke “Haus Laboratories”.

Naravno, Gaga je sebi sama najbolja reklama pa je čak i ovim jednostavnim izgledom, koristeći proizvode vlastitog brenda, uspela da zaludi svoje obožavaoce koji nestrpljivo iščekuju da proizvodi budu dostupni na tržištu.

Njen drugi izgled bio je takođe “vatrene” tematike, a sastojao se od raskošnog pernatog kostima i znatno upečatljivije šminke, sa kakvim smo navikli da je viđamo.

Sve u svemu, Gaga je definitivno potvrdila da bi i ona sama bila izvrstan odabir za ulogu Kalisi.loading...