ODUVEK JE BIO SLADAK: Mališa sa slike danas je jedan od NAJBOLJIH GLUMACA na svetu (FOTO)

Di caprio kao klinac
instagram.com/leo.dicaprio1974

Da li možete da pogodite o kome je reč?

Legendarni Leonardo Dikaprio!

 

Poznati glumac i dalje važi za opasnog frajera, za kojim “uzdišu” žene širom sveta. A, budimo realni – nijedna od nas nije plakale zbog toga što je Titanik potonuo, već zato što je Džek žrtvovao svoj život, kada se smrzao u vodi, i tako spasio prelepu Rouz. Zar ne?

Naravno, velečina ovog glumca ne meri se samo po čuvenoj ulozi u filmu “Titanik”, ono što je usledilo nakon tog ostvarenja, učinilo ga je jednim od najboljih glumaca na svetu.

Dikaprio je čak pet puta nominovan za nagradu Oskar i to: za najboljeg glumca u glavnoj ulozi u filmovima “Avijatičar”, “Krvavi dijamant”, “Vuk sa Vol Strita” i “Povratnik” i za najboljeg glumca u sporednoj ulozi u filmu “Šta izjeda Gilberta Grejpa”, četiri puta za nagradu BAFTA a jedanaest puta za nagradu Zlatni globus.

Prošle godine svet je oduševila vest da je Leonardo Dikaprio konačno osvojio prestižnu nagradu!

On je osvojio Oskara zahvaljujući ulozi Hju Glasa u filmu “Povratnik”.

Za istu ulog dobitnik je i nagrade BAFTA. Pored toga, zahvaljujući svom neverovatnom glumačkom umeću, u svojoj bogatoj karijeri osvojio je i tri Zlatna globusa — za najboljeg glavnog glumca u drami za ulogu Hauarda Hjuza u filmu “Avijatičar” , za najboljeg glavnog glumca u komediji ili mjuziklu za ulogu Džordana Belforta u filmu “Vuk sa Vol Strita” i za najboljeg glavnog glumca u drami za ulogu Hju Glasa u filmu “Povratnik”. 

A, ko bi sve to mogao da pretpostavi dok je Leonardo “furao” pečurku i šiškice?

Little Leo?? . . #leo #littleleo #baby #babyleo #leonardodicaprio #ilovehim #bae #cute #crush #mancrushmonday #idol #inspiration #hot #hotboy

A photo posted by ♡ Leonardo DiCaprio ♡ (@leo.dicaprio1974_) on