'Trenutno sam na infektivnom odeljenju čuvene bečke bolnice AKH zbog problema izazvanih preležanim zapaljenjem trbušne maramice. Osećam se vrlo dobro i daleko sam od bilo kakve "životne ugroženosti" i "borbe za život', kaže popularni muzičar.

Popularni muzičar Vlada Divljan izdao je saopšenje povodom pisanja medija da je životno ugrožen:

– Najpre želim da se zahvalim svim medijima koji se brinu za moje zdravstveno stanje. Trenutno sam na infektivnom odeljenju čuvene bečke bolnice AKH zbog problema izazvanih preležanim zapaljenjem trbušne maramice. Osećam se vrlo dobro i daleko sam od bilo kakve “životne ugroženosti” i “borbe za život”, kako je to moj drug Maks Juričić pomalo preterano zabrinuto izjavio – rekao je Divljan i nastavio:

– Istina je da mi je pre dve godine dijagnostifikovan tumor na slepom crevu koji je početkom prošle godine uspešno operisan i postat u “mirovinu”. Inače, uskoro mi izlazi novi singl “Neposlušna građanka” koji sam snimio sa grupom beogradskih muzičara, kao i album snimljen uživo sa zagrebačkim Ljetno Kino Big Bendom, da iskoristim prostor za besplatnu reklamu! (smeh) Više o svom zdravstenom stanju objaviću uskoro, u vidu feljtona, pošto vidim da je interesovanje veliko! – zaključio je muzičar, i obradovao ovom vešću sve koji su se zabrinuli.loading...