OKRUŽITE SE SREĆOM! Ako želite napredak i blagostanje, u domu morate da imate OVE FIGURICE ŽIVOTINJA

figurice
Rain Love AMR via Foter.com / CC BY

Postoji istočnjačko verovanje da pojedine figurice donose sreću porodici ako se nalaze na pravom mestu u domu. Saznajte o čemu je reč i odmah ih nabavite!

 

Figurice životinja svakako su lep dodatak vašem enterijeru ali, ako je verovati kulturama sa Istoka, mogu da posluže i kao amajlije i donesu boljitak članovima porodice u čijem se domu nalaze.

Dakle, ako ih već nemate, trk u kupovinu i nabavite ove figurice!

Žabica

 

Prema feng šuiju figura žabe, poznata kao kineska žaba novca ili žaba sudbine, privlači napredak, obilje i novac u dom. Postoji više vrsta ove srećne figure, ali feng šui pravila ističu da je najdelotvornija žaba sa tri stopala koja drži novčić u svojim ustima, jer po legendi ova žaba skače po domu i ostavlja energiju novca u svakom kutku vaše kuće. 

Najbolje mesto za figuricu je pored ulaznih vrata ili na stočiću u dnevnoj sobi. Više o ovoj figurici možete saznati KLIKOM OVDE.

Kornjača 

Japanci kažu da je kornjača simbol dugovečnosti. Zato figurice ove životinje članovima porodice obezbeđuju zdravlje, sigurnost i skladan život.

Ribe

Ribe simbolizuju lakoću plivanja u vodama života, pa se veruje da ove figurice donose prosperitet u karijeri. Dakle, ako biste da zablistate na novom ili starom poslu, da vas šefovi primete, a kolege uvažavaju, stavite figuricu ribe na radni sto.

Sova

 

Dobro je poznato da je sova simbol mudrosti. Ljudima donosi smirenost, a preporučuje se držanje i po nekoliko figurica blizu jedna drugoj jer jato sova samo povećava njihovu dobru energiju.

Slon

U Indiji i Kini slon donosi boljitak u svim životnim sferama. Simbolizuje moć, uspeh i sreću, a veruje se da utiče i na plodnost. Parovi iz ovih krajeva koji žele decu često ove figurice stavljaju u svoje spavaće sobe.