On ipak nije za vas: Ovo su znaci da vašoj vezi ni ljubav neće pomoći

Ljubav
Ljubav

Bolje je da raskinete na vreme

 

Svima nama je rečeno da verujemo jedino u ljubav, jer ljubav pobeđuje sve na kraju. Međutim, realnost je nešto malo drugačija. Ne kažemo da ne postoji ono “i živeli su svrećno do kraja života”, ali da bi veza uspela nekada je potrebno i više od same ljubavi, piše sajt Cosmopolitan.

Evo 6 momenata kada ljubav prosto nije dovoljna za srećan kraj.

1. Kada ne može da zadrži posao i nema nikakve ambicije u životu

Kada ste vi ambiciozni i spremni da iz godine u godinu učite i sazrevate, morate pored sebe imati isto nekog poput vas. Flegmatične i nezainteresovane muškarce zaboravite.

2. Kada vas voli, ali nije veran

I onda kada uvek stigne kući na večeru, što je previše, previše je. Stavite tačku!

3. Želite potpuno različite stvari

On želi da osnuje porodicu, a vi niste trenutno u fazonu rađanja dece. On želi da ode u svet, ali vama se ipak ostaje tu gde jeste. Ne kažemo da nije moguće pronaći neke kompromise, ali jednostavno morate znati gde da povučete granicu.

4. Kada njegova porodica želi da vas rasturi

Ako mislite da možete da prevaziđete činjenicu što vas njegovi ne vole, onda dobro, ali nekada nije vredno prolaziti kroz svu tu negativnu pažnju i konflikte.

5. Nemojte reći “DA” dok to i zaista ne mislite

Stupanje u brak je mnogo ozbiljnije nego što ste mislili. Jeste, prosidba je bila onako kako ste zamišljali i dobili ste brdo lajkova na Instagramu, ali ipak dobro razmislite da li je on zaista spreman za brak.

6. Kada je nezreo

Voditi računa i vaspitati još jedno dete, koje je, uzgred rečeno, trebalo da bude vaspitano od stane svoje majke, poptuno je ne potrebno. Vama treba muškarac, ne dečak!loading...