ON JE NOVI “GAZDA” PLEJBOJ VILE: Upoznajte naslednika HEFNEROVE IMPERIJE

plejboj
youtube/ screenshot

Pokojni Hju Hefner počeo je da priprema najmlađeg sina Kupera za preuzimanje "Plejboja" i pre nego što je bio dovoljno star da prisustvuje žurkama u Plejboj vili.

Još 2016. godine, Kuper kojeg je Hju dobio u braku sa Kimberli Konard, odavno je izvršni kreativni direktor kompanije “Plejboj”.

Dvadesetšestogodišnjak danas kontroliše i donosi odluke o svim kreativnim procesima unutar kompanije, uključujući štampu i digitalno odeljenje.

“Svi se pitaju šta će biti kada Hju umre. Mislim da odgovor vidimo u mom sinu”, rekao je Hefner u jednom intervjuu 2012. godine.

I sam Kuper je 2011. godine priznao da bi voleo da se uključi u porodični biznis, a to se već dogodilo godinu dana kasnije. Iako je bio student, Kuper je ujedno učio sve i o očevom poslu.

Hefnerov sin je na početku karijere imao veliki izazov pred sobom – da održi “Plejboj” u centru pažnje uprkos očevom povlačenju iz javnosti. Iako se Hju nadao da će mu brat Marston pomoći u vođenju kompanije, to se nije dogodilo.

–Nisam ovde zato što moram da budem već zato što želim– izjavio je pred novinarima.

Sa šezdesetčetvorogodišnjom sestrom Kristi Hefner, koja je preko 20 godina u upravnom odboru kompanije, uspešno sarađuje i od nje svakodnevno traži savete.

“Ona je u stanju da se poveže sa apsolutno svakom situacijom”

Da je na dobrom putu da postigne očev uspeh svedoči činjenica da je upravo on bio taj koji je odlučio da se golotinja vrati u magazin. 

–Golotinja nikada nije bila problem jer ona generalno nije problem. Danas govorimo o vraćanju našeg identiteta i potvrđivanja onoga što magazin predstavlja. To je bila prvoaprilska šala koja je predugo trajala– našalio se. 

Kako kaže, glavni cilj “Plejboja” je da održi filozofiju o slobodi.

“Istorija se ponavlja, želim da Plejboj bude u centru te priče” 

Što se privatnog života tiče, Kuper nije krenuo tatinim stopama i nije ljubitelj poligamije. Od 2015. godine je u vezi sa glumicom Skarlet Birn, koja je glumila u seriji “Vampirski dnevnici”, a ove godine i pozirala naga sa “Plejboj”.